09.12.06
23:22
[quote author=“Lucifer_”]набирания :) правя най много 10-12 ама съм 85кг :)
от набирания с широк хват и допулнителни тежести по голям ужас не знам да има.за това упражнение трябва да си машина.за мен 4-5 повторения не повече.
И при мен е така ...... Да не ти казвам след пуловера веднага след клека кво стаа
На мен ли да кажеш ? :D :D :D
11.12.06
08:19
набирането със тежест широк хват ми е любимото упражнение на 12 ,5 кг прая 6-8 :)
най омразното може би това което най малко тренирам ... в момента е
сгъване с прав лост за бицепс нещо не ми допада ... :?
11.12.06
13:00
[quote author=“JiVk0”]набирането със тежест широк хват ми е любимото упражнение на 12 ,5 кг прая 6-8 :)
най омразното може би това което най малко тренирам ... в момента е
сгъване с прав лост за бицепс нещо не ми допада ... :?
И на мен това напоследък ми куца. Не знам защо така и сега ще си търся алтернатива.
11.12.06
19:02
Аз лично си тренирам само вкъщи лицеви,коремни и дъмбели и не гоня някакви голями резултати. Най-трудното упражнение винаги ми е било набирането на лост - никога не съм го правил постоянно,щото около нас няма лост. Ако видя някъде по града се набирам така за проба и повече от 5 набирания не мога да направя. Не ми е неприятно,но ми е трудно
Мене тези напади много ме мъчат много, независимо дали ги правя с щанга или дъмбели. На края на сериите почвам да залитам едно друго, аве жалка гледка. :lol: :lol:
Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия :shock: :shock: :shock:
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо.... :roll: :x
В началото като започнал да ходя редовно на фитнес (преди 4,5 месеца) ми бее най-омразното да правя коремни преси, но сега са ми любими.
12.12.06
22:56
[quote author=“djpetko”]Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия :shock: :shock: :shock:
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо.... :roll: :x
На мен ми се повръща и като не са в суперсерия, пък какво остава за иначе. :oops:
13.12.06
10:41
клек :!: :evil: бахти гадното упражнение като го правя и незнам къде ми идва да хвърля щангата :)
Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо....
+ бедрено сгъване е любимата ми тренировка.
А най мразя да правя каквото и да е рамо.
13.12.06
22:32
Са кат се замисла и ЗАДНО РАМО много мразя да тренирам независимо от упражнението...
[quote author=“ASTOR”][quote author=“TREVATA”][quote author=“ASTOR”]Може би клек-а . При правилно изпълнение те оставя без дъх
И при мен е така ...... Да не ти казвам след пуловера веднага след клека кво стаа
На мен ли да кажеш ? :D :D :D
Хахаха :lol: Еми не само на теб :wink:
16.12.06
18:26
Ми на мен най-умразно ми е рамена с дъмбели! Френската и лега са ми приятни. За набиранията не смятам да дискутирам че са ми най-гадни защото трябва да направя първото си набиране и след това да ви кажа дали ги мразя :roll:
16.12.06
20:20
ма аз немога да ви разбера как може да мразите нещо.ако го правите с нежелание то какъв е смисъла у целата работа :roll: тва ме боли онова ме боли-ми ще боли трябва да я обичате тая болка. кви хора сте вие незнам :roll:
16.12.06
20:48
Еми то заглавието на темата си говори.Нали за това е направена тази тема за да каже всеки кое му е неприятно и кое не и така кво се оплакваш пък ти ако не искаш не участвай
16.12.06
20:51
според мене е безмислена тая тема.никои не ви кара насила да тренирате...
16.12.06
21:35
Аз ще взема да подкрепя FIREBLADE! Обичайте болката пък упражненията ги правете били те приятни или неприятни! Нали знаете NO PAIN NO GAIN! :lol: :lol: :lol: А сега по темата аз лично мразя набиранията щот правя по 8-10 и на последните се трябва някои да помага, а любимото ми упражнение е Разтваряне на дъмбели от обратен наклон - направо ми сцепва гърдите! :lol: :lol: :lol: :D
17.12.06
12:23
за мен много неприятно е “въртолета” , когато го правя някой път усещам доста неприятна болка
17.12.06
14:37
Значи не си загрял хубаво и се хвърляш на големи килограми
@FIREBLADE Не се говори за цялостния процес на трениране, а за някое упражнение, което не ни не нрави. Не може при теб да няма такова. Освен това не всички сме фанаризирани мазохисти;) (no offense meant)
Аз не обичам и коремните преси, боли ме кръста от тях (странно може би, но факт).
17.12.06
21:52
[quote author=“marzipan”]
Аз не обичам и коремните преси, боли ме кръста от тях (странно може би, но факт).
И мен понякога, но само като мина над 200… :roll: :roll: :roll: Явно нещо не ги правя както трябва. :oops:
Хех, мен ме заболява на около 20, ти имаш проблем с 200+...
Аз за мен имам предположение що - задникът като е голям и изкривява кръста;)
Друго омразно упражнение - повдигане на краката от вис. Направо ми се повдига като го правя. Буквално, де ;) Кофти коремни мускули имам, какво да се прави;)
17.12.06
23:09
[quote author=“marzipan”]Хех, мен ме заболява на около 20, ти имаш проблем с 200+...
Аз за мен имам предположение що - задникът като е голям и изкривява кръста;)
Друго омразно упражнение - повдигане на краката от вис. Направо ми се повдига като го правя. Буквално, де ;) Кофти коремни мускули имам, какво да се прави;)
Мда, ама аз не съм добре, като почна нямам спиране на коремни. После немога да стана ама... :?
Да виса е гаден, аз го правя от лег, ама пак е нещо кофти.
17.12.06
23:26
Наистина доста хора се оплакват от виса напоследък. На мен ми беше доста кофти отначало само. Сега даже не го усещам.
Хмз..а аз правя вис отскоро, ама..бих казал, че яко кефи :)
/ама не точно вис, а на..успоредка с облегалка - иначе под наклон ми е по-гаден :) /
Няма упражнение което да мразя обичам всичките да ги правя,ако ми трагне трена добре правя понякога по 7-8 серий клек друг път 4 серий и немога да дишам.Обичам да ме боли просто се чуствам добре след серията доволен съм,че съм се мъчил и съм постигнал целта си :lol: някъде някои беше казъл научете се да обичате тази болка правете си сметка не е за всеки този спорт(просто се научете да обичате болката и няма да имате проблеми)
[quote author=“fitday”][quote author=“marzipan”]
И мен понякога, но само като мина над 200… :roll: :roll: :roll: Явно нещо не ги правя както трябва. :oops:
А смисъла да се правят по 200? Аз правя по 10 - 15 максимум, с тежест разбира се, под наклон и никога с пълна амплитуда. Стандартния начин за изпълнение на коремните преси е вреден за кръста и слабо ефективен за корема, както сама си забелязала.
Някои от упражненията, които мразя и съответно не правя са флайс, кросовър, пек дек, вертолет, дърпане зад врата и раменни преси зад врата, стандартни коремни преси, както и разни машини, имитиращи някои упражнения със свободни тежести.
първо по темата аз нямам упр което да мразя, избягвам тези, който според мен са опасни или недостатъчно ефетивни (всичко зад врат и за др в момента не се сещам) иначе просто си търся грешката и продължавам напред, рядко се отказвам от упражненията си, според мен истината е в увеличаването (ест с чисто изпълнение) на работната тежест
Петко К, имам един въпрос към теб, кога трябва да се започне с пресите с тежест, защото доколкото знам увеличават талията, но за баланса (гръб-преса нз дали е точно казано, но се надявам че ме разбра)... и понеже нз кога му е времето ще дадеш ли съвет?
29.12.06
16:08
[quote author=”Петко К”][quote author=“fitday”][quote author=“marzipan”]
А смисъла да се правят по 200? Аз правя по 10 - 15 максимум, с тежест разбира се, под наклон и никога с пълна амплитуда. Стандартния начин за изпълнение на коремните преси е вреден за кръста и слабо ефективен за корема, както сама си забелязала.
Някои от упражненията, които мразя и съответно не правя са флайс, кросовър, пек дек, вертолет, дърпане зад врата и раменни преси зад врата, стандартни коремни преси, както и разни машини, имитиращи някои упражнения със свободни тежести.
Няма смисъл ама исках да се пробвам доколко мога да издържа. :lol:
04.01.07
21:55
За мен най-омразното упражнение е клека-може би имам слаб кръст,знам ли,обаче дойде ли ден за клек ми се иска да забравя пътя до залата :lol:
05.01.07
00:25
Омразно упражнение нямам ,виж имам адски много любими ,харесва мвсички базови упражнения лег ,тяга клек-а (той си ми е и доста силен ) ,набиране (напоследък ми е трудно нещо но пак го правя ) и може би най-любимото ми упражнение -Силовото повдигане (то ми е звездният миг в тренировката )
05.01.07
01:09
Гребане с щанга и повдигане на краката от вис - жива трагедия. На другият полюс е всякакъв вид лег.
тягата защото ми скапва кръста иначе си я пеавя къде ще ида :D
странична преса ужас....лявото рамо ми е слабо и от там идва цялата работа
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече