Кое ви е най-трудното и най-неприятното упражнение?

Прескочи до:
Jesus_Capitan

09.12.06
23:22

[quote author=“Lucifer_”]набирания :) правя най много 10-12 ама съм 85кг :)

от набирания с широк хват и допулнителни тежести по голям ужас не знам да има.за това упражнение трябва да си машина.за мен 4-5 повторения не повече.

10.12.06
23:34

[quote author=“TREVATA”][quote author=“ASTOR”]Може би клек-а . При правилно изпълнение те оставя без дъх

И при мен е така ...... Да не ти казвам след пуловера веднага след клека кво стаа

На мен ли да кажеш ? :D :D :D

JI

11.12.06
08:19

набирането със тежест широк хват ми е любимото упражнение на 12 ,5 кг прая 6-8 :)
най омразното  може би това което най малко тренирам ... в момента е
сгъване с прав лост за бицепс нещо не ми допада ... :?

[quote author=“JiVk0”]набирането със тежест широк хват ми е любимото упражнение на 12 ,5 кг прая 6-8 :)
най омразното  може би това което най малко тренирам ... в момента е
сгъване с прав лост за бицепс нещо не ми допада ... :?

И на мен това напоследък ми куца. Не знам защо така и сега ще си търся алтернатива.

11.12.06
19:02

Аз лично си тренирам само вкъщи лицеви,коремни и дъмбели и не гоня някакви голями резултати. Най-трудното упражнение винаги ми е било набирането на лост - никога не съм го правил постоянно,щото около нас няма лост. Ако видя някъде по града се набирам така за проба и повече от 5 набирания не мога да направя. Не ми е неприятно,но ми е трудно

12.12.06
11:36

тежък клек с много повторения

12.12.06
14:22

Мене тези напади много ме мъчат много, независимо дали ги правя с щанга или дъмбели. На края на сериите почвам да залитам едно друго, аве жалка гледка. :lol:  :lol:

12.12.06
19:51

Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия  :shock:  :shock:  :shock:
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо.... :roll:  :x

12.12.06
21:34

В началото като започнал да ходя редовно на фитнес (преди 4,5 месеца) ми бее най-омразното да правя коремни преси, но сега са  ми любими.

FI

12.12.06
22:56

[quote author=“djpetko”]Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия  :shock:  :shock:  :shock:
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо.... :roll:  :x

На мен ми се повръща и като не са в суперсерия, пък какво остава за иначе. :oops:

happy666

13.12.06
10:41

клек  :!:  :evil:  бахти гадното упражнение като го правя и незнам къде ми идва да хвърля щангата  :)

13.12.06
20:08

Пробвали ли сте тяга и клек в суперсерия 
Днеска пробвах....егати...след 2-рата суперсерия ми се повръщаше направо....

+ бедрено сгъване е любимата ми тренировка.
А най  мразя да правя каквото и да е рамо.

13.12.06
21:23

Упражнението , което ми е най неприятно е римското столче. Да умре дано!

protein

13.12.06
22:32

Са кат се замисла и ЗАДНО РАМО много мразя да тренирам независимо от упражнението...

16.12.06
10:55

[quote author=“ASTOR”][quote author=“TREVATA”][quote author=“ASTOR”]Може би клек-а . При правилно изпълнение те оставя без дъх

И при мен е така ...... Да не ти казвам след пуловера веднага след клека кво стаа

На мен ли да кажеш ? :D :D :D

Хахаха  :lol: Еми не само на теб  :wink:

Ми на мен най-умразно ми е рамена с дъмбели! Френската и лега са ми приятни. За набиранията не смятам да дискутирам че са ми най-гадни защото трябва да направя първото си набиране и след това да ви кажа дали ги мразя  :roll:

FIREBLADE

16.12.06
20:20

ма аз немога да ви разбера как може да мразите нещо.ако го правите с нежелание то какъв е смисъла у целата работа :roll: тва ме боли онова ме боли-ми ще боли трябва да я обичате тая болка. кви хора сте вие незнам :roll:

DunevmotorSport

16.12.06
20:48

Еми то заглавието на темата си говори.Нали за това е направена тази тема за да каже всеки кое му е неприятно и кое не и така кво се оплакваш пък ти ако не искаш не участвай

FIREBLADE

16.12.06
20:51

според мене е безмислена тая тема.никои не ви кара насила да тренирате...

16.12.06
21:35

Аз ще взема да подкрепя FIREBLADE! Обичайте болката пък упражненията ги правете били те приятни или неприятни! Нали знаете NO PAIN NO GAIN!  :lol:  :lol:  :lol: А сега по темата аз лично мразя набиранията щот правя по 8-10 и на последните се трябва някои да помага, а любимото ми упражнение е Разтваряне на дъмбели от обратен наклон - направо ми сцепва гърдите!  :lol:  :lol:  :lol:  :D

icinkyyy

17.12.06
12:23

за мен много неприятно е “въртолета” , когато го правя някой път усещам доста неприятна болка

DunevmotorSport

17.12.06
14:37

Значи не си загрял хубаво и се хвърляш на големи килограми

17.12.06
15:56

@FIREBLADE Не се говори за цялостния процес на трениране, а за някое упражнение, което не ни не нрави. Не може при теб да няма такова. Освен това не всички сме фанаризирани мазохисти;) (no offense meant)

Аз не обичам и коремните преси, боли ме кръста от тях (странно може би, но факт).

FI

17.12.06
21:52

[quote author=“marzipan”]
Аз не обичам и коремните преси, боли ме кръста от тях (странно може би, но факт).

И мен понякога, но само като мина над 200… :roll:  :roll:  :roll:  Явно нещо не ги правя както трябва. :oops:

17.12.06
22:56

Нападите са ми наи трудното упражнение :)

17.12.06
23:05

Хех, мен ме заболява на около 20, ти имаш проблем с 200+...
Аз за мен имам предположение що - задникът като е голям и изкривява кръста;)

Друго омразно упражнение - повдигане на краката от вис. Направо ми се повдига като го правя. Буквално, де ;) Кофти коремни мускули имам, какво да се прави;)

FI

17.12.06
23:09

[quote author=“marzipan”]Хех, мен ме заболява на около 20, ти имаш проблем с 200+...
Аз за мен имам предположение що - задникът като е голям и изкривява кръста;)

Друго омразно упражнение - повдигане на краката от вис. Направо ми се повдига като го правя. Буквално, де ;) Кофти коремни мускули имам, какво да се прави;)

Мда, ама аз не съм добре, като почна нямам спиране на коремни. После немога да стана ама... :?

Да виса е гаден, аз го правя от лег, ама пак е нещо кофти.

Наистина доста хора се оплакват от виса напоследък. На мен ми беше доста кофти отначало само. Сега даже не го усещам.

29.12.06
11:45

Аз специално най-кофти се чувствам при флайса...

29.12.06
11:49

Хмз..а аз правя вис отскоро, ама..бих казал, че яко кефи :)
/ама не точно вис, а на..успоредка с облегалка - иначе  под наклон ми е по-гаден :) /

29.12.06
11:58

Няма упражнение което да мразя обичам всичките да ги правя,ако ми трагне трена добре правя понякога по 7-8 серий клек друг път 4 серий и немога да дишам.Обичам да ме боли просто се чуствам добре след серията доволен съм,че съм се мъчил и съм постигнал целта си :lol: някъде някои беше казъл научете се да обичате тази болка правете си сметка не е за всеки този спорт(просто се научете да обичате болката и няма да имате проблеми)

29.12.06
12:28

[quote author=“fitday”][quote author=“marzipan”]

И мен понякога, но само като мина над 200… :roll:  :roll:  :roll:  Явно нещо не ги правя както трябва. :oops:

А смисъла да се правят по 200? Аз правя по 10 - 15 максимум, с тежест разбира се, под наклон и никога с пълна амплитуда. Стандартния начин за изпълнение на коремните преси е вреден за кръста и слабо ефективен за корема, както сама си забелязала.
Някои от упражненията, които мразя и съответно не правя са флайс, кросовър, пек дек, вертолет, дърпане зад врата и раменни преси зад врата, стандартни коремни преси, както и разни машини, имитиращи някои упражнения със свободни тежести.

29.12.06
15:41

първо по темата аз нямам упр което да мразя, избягвам тези, който според мен са опасни или недостатъчно ефетивни (всичко зад врат и за др в момента не се сещам) иначе просто си търся грешката и продължавам напред, рядко се отказвам от упражненията си, според мен истината е в увеличаването (ест с чисто изпълнение) на работната тежест

Петко К, имам един въпрос към теб, кога трябва да се започне с пресите с тежест, защото доколкото знам увеличават талията, но за баланса (гръб-преса нз дали е точно казано, но се надявам че ме разбра)... и понеже нз кога му е времето ще дадеш ли съвет?

FI

29.12.06
16:08

[quote author=”Петко К”][quote author=“fitday”][quote author=“marzipan”]

А смисъла да се правят по 200? Аз правя по 10 - 15 максимум, с тежест разбира се, под наклон и никога с пълна амплитуда. Стандартния начин за изпълнение на коремните преси е вреден за кръста и слабо ефективен за корема, както сама си забелязала.
Някои от упражненията, които мразя и съответно не правя са флайс, кросовър, пек дек, вертолет, дърпане зад врата и раменни преси зад врата, стандартни коремни преси, както и разни машини, имитиращи някои упражнения със свободни тежести.

Няма смисъл ама исках да се пробвам доколко мога да издържа. :lol:

04.01.07
21:55

За мен най-омразното упражнение е клека-може би имам слаб кръст,знам ли,обаче дойде ли ден за клек ми се иска да забравя пътя до залата :lol:

05.01.07
00:08

Аз най-мразя гребане с дъмбел. Затова и вече не го правя :lol:

morphey

05.01.07
00:25

Омразно упражнение нямам ,виж имам адски много любими ,харесва мвсички базови упражнения лег ,тяга клек-а (той си ми е и доста силен ) ,набиране (напоследък ми е трудно нещо но пак  го правя ) и може би най-любимото ми упражнение -Силовото повдигане (то ми е звездният миг в тренировката )

Гребане с щанга и повдигане на краката от вис - жива трагедия. На другият полюс е всякакъв вид лег.

05.01.07
08:35

тягата защото ми скапва кръста иначе си я пеавя къде ще ида  :D
странична преса ужас....лявото рамо ми е слабо и от там идва цялата работа

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1