06.12.06
20:51
Здравейте. Значи от малак имам проблем с гърдите сега съм на 16 почнах фитнес но се опасявам този проблем да неми развали нещо работата значи незнам как да ви обясня ама е нещо като деформация на костите малко ми е по издута едната гърда самата кост близо до средата на гръдния кош чух за някакво опражнение дето да се оправи ама незнам някои ако знае как се оправя или при какъф лекар да отида много ме ядосва Благодаря
Не мисля, че с упражнения можеш да си промениш костната структура...Може просто някое от ребрата да е криво (познавам немалко хора с подобна малформация), което не е болка за умиране. Иди първо при личния лекар, той/тя ще те упъти нещо. Най-добре ще ти кажат лекарите като те видят.
[quote author=“malkiqmitkoo”]Здравейте. Значи от малак имам проблем с гърдите сега съм на 16 почнах фитнес но се опасявам този проблем да неми развали нещо работата значи незнам как да ви обясня ама е нещо като деформация на костите малко ми е по издута едната гърда самата кост близо до средата на гръдния кош чух за някакво опражнение дето да се оправи ама незнам някои ако знае как се оправя или при какъф лекар да отида много ме ядосва Благодаря
Ако не оказва влияние върху физическата ти активност, няма какво да го мислиш. Тренирай нормално, недей да се опитваш да го ‘оправиш’ с упражнение. ако имаш ктсмет може и да се позаличи с времето, ако ли не ... голям праз.
07.12.06
21:18
Благодаря за мненията начи ще отида до личната лекарка да ме прати някаде пък иначе на мен неми пречи неме боли само дето много хора се ме питат зако ми е издуто така и е грозничко ама не много :D