Somnambul??

07.12.06
11:18

Здравейте. Преди седмица реших да си купя протеин от магазина на JC в София. Взех си суроватачен на Ult. N, останаха ми някакви пари и попитах продавача за “нощен” протеин. Извади някакъв на чужда фирма, вероятно добър, млечно-яйчен. Цената ми се стори малко височка и го попитах за друг. Предложи ми техния Sumnambul. Зададох му малко тъп въпрос дали е хубав и той отговори: “О, много е добър, аз ако бях щях да си взема такъв!”. Та аз си взех. И после съжалявах. Не защото се излъгах с 18 лева, а защото ме издразни факта, че е възможно в един от най-известните (ако не и най-известния) и реномирани магазини в София да ти пробутват подобен боклук. Ето впечатленията ми:
Първо етикета(по-нататък може да постна сканирана снимчица)

заглавие - pree sleaping protein SOMNAMBUL - правописа запазен

отстрани на състав - SOMNAMBUL става SOMNAMBOL ??

пак там - “Комлекса от аминокиселини blah, blah..предпазва от АНТИкатаболните процеси възникващи при продължително неприемане на храна.”  - не знаех, че гладуването действа антикатаболно на организма:)

добавки – CH STACK, glutamine, витамини А, C, E, Se, Mg – отдясно има табличка за хранителните стойности, та там CH STACK става GH STACK?, а витамините са само изброени без дадено количество

И Nutrim ти пробутват боклуци(както се видя от някои изследвания във форума), но поне се стараят всичко на етикетите им да е изрядно,  демек да те излъжат добре, а тези дори не се напъват

Как я бяха запечатали кутията не знам, обаче видях голям зор докато я отворя. Вътре в прахчето протеин намерих подарък-изненада, 5-6 см парче връв с неясно предназначение. Както и да е трябваше да го ям, пари бях дал и то не малко. Разбърках си една доза в кофичка кисело мляко. Светлото прахче оцвети млякото в наситено зелено все едно потапях лакмус в натриева основа. Ебати оцветителите. Трябва да спомена нещо положително –много е вкусно. Но идеята е ясна, да ти е вкусно, за да отидеш и пак да си купиш, нищо че може да си взимаш изсушени кравешки лайна.

Извод(поне за мен): Никога няма да си взема продукти на българска фирма, нито на Nutrim, нито на Biogame, а още по-малко на меко казано наглите JC.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 16:19.

07.12.06
11:41

:lol: добре дошъл в клуба

ZO

07.12.06
12:54

[quote author=“RAMBO”]:lol: добре дошъл в клуба

:lol: сОмнамбула рулира :lol: Аз отдавна се отказах да си купувам БГ добавки :twisted:

SO

08.12.06
09:39

сигурно се казва така защото след като изпиеш 1 доза от него не можеш да заспиш цяла нощ от стомашни проблеми  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1