08.12.06
14:19
В момента имам от тези на оптимум, но въпроса ми е следващия път какви да си взема.
Ако някой има директни наблюдения върху тези на ISS да ги сподели с мен.
10хх
08.12.06
14:26
Добра фирма са ISS .
08.12.06
16:56
Мерси. Дано да са добри наистина:)
08.12.06
18:05
Но Optimum са маааааалко по добра се пак...логично че Оптимум ще избереш...аминото им е доста добро,особено софтгелс са супер...
Но Optimum са маааааалко по добра се пак...логично че Оптимум ще избереш...аминото им е доста добро,особено софтгелс са супер...
Сравних и веднага ( и двете табс) е исс печелят с по голямо съдържание на аминокиселини в таба а и 0.2гр протеин повече ;) .
08.12.06
20:12
Ехеее щом си ги сравнил на хартия как са,значи моя грешка....се пак си сравнявал етикетите а това не ли най-важното?...ми аз къв съм балък от 1 година да пия 100% Уей на ОН като по етикет протеините на Биогейм,JC и Нутрим са същите,но на по-ниски цени!Омг колко съм зле...сега отивам да си купя Про Голд-а....се пак на етикета пише 90% протеин...лол.. :wink:
и на ОН и на ИСС са много добри разликата е че на ИСС са същевременно бързи и бавни докато на оптимум са само суроватъчни /бързи/
Етикета не е най важното , но се пак едно е да сравняваш американски с бг продук и американски с американски продукт ... База за сравнение м/у нутрим и ОН няма (това си го знаеш ) Се пак казвам че като съдържание са повече не като цяло , после разгледах и от какво са извлечени .. Победител по съдържание е ИСС а победите по бързина на усвояване ОН ,но като цяло две ръце аз ОН (се пак и аз ги пия ;) ) .
09.12.06
01:47
Ами вярно, че на ISS имат и яйчен албумин, но на ОН видях че имат СОЯ!
А това да си купиш софтгелс според мене или трябва парите да ги намираш на улицата или да си тъп, защото те са почти на същата цена, но една дози е 2 таблетки а не 1 - демек два пъти по малко са като количество.
09.12.06
10:39
Първо не е така,второ си нямаш идея за кво става дума,трето мисля да не го казвам за да не се намесят модераторите :wink: .Случайно да ти е минавало през ума че има някакъв замисъл в тая цена и че не случайно са по-скъпи...да ти е минавало през ума че се усвояват по-бързо?М?Или си по-хитър от тея,които са ги направили...аре стига толкова тъпи постове в една тема :wink: ..
09.12.06
18:01
Замисълът е тези които не могат да гълтат големите таблетки да си купуват софтгелс. И първо че софтгелс са 300, а таблетките 325, второ че са два пъти по малко като грамаж, Така че трябва да са два пъти по евтини а не с 5 или 10 лева. И не ме заплашвай с модератори, щото не съм някъв интернет плъх, който му пука от банове, модератори и т.н. А това че си се преебал или ще не можеп да ги гълташ големите смятам че си е твоя работа!
09.12.06
18:17
Кой те заплашва с модератори бе...хах я ми прочети поста пак и тогава говори че се излагаш бе пичаго :wink: ....кво има да те заплашвам,мисълта ми беше че на мене ще ми изтрият поста не тебе да те баннат....ей наистина си заблуден човечец :wink: ...и преди да пускаш смешни изказвания колко съм се преебал по-добре виж че точно тия аминокиселини амино 2222 софтгелс са на 2ро място по-продажби в бобибилдинг.ком(от който пазаруват хора от целия свят както се сещаш)...затва просто сори ама най-добре shut the f**k up :wink:
[quote author=“InDaHEad”]виж че точно тия аминокиселини амино 2222 софтгелс са на 2ро място по-продажби в бобибилдинг.ком(от който пазаруват хора от целия свят както се сещаш).
Бе то и липото е най продаван бърнер .....
С 2 ръце както казах за ОН и зависи от финансите табс или сг .
09.12.06
19:37
Container Size: 325 Tablets
Serving Size: 1 Tablet
Servings Per Container: 325
Tablets:
Calories: 10
Protein: 2 g
Serving Size: 2 Softgels
Servings Per Container: 150
Amount Per Serving:
Calories 10