Oshte edin

Темата е заключена.

10.12.06
05:43

Znachi tova e poredniq otchaivasht topic s vuprosi za otslabvane.
Na 19 godini sum visok - okolo 175cm i teja priblizitelno 90Kg kato tegloto mi ne e muskulna masa…
Treniram ot blizo 4 meseca, kato ima rezultat koito e dosta nezadovolqvasht, razvivam nqkakvi muskulni grupi ama bavnoo bratche neshto ne sum dovolen.
Pravq cardio v kraq na vsqka trenirovka samo che ne mi e fiksirano vremeto v smisul takuv che ponqkoga bqgam 30min, ponqkoga 15, zavisi ot murzela.

Purvo trenirah 2 kum 1, 3 kum 1, obache ne mi haresa tozi rejim i sega treniram pochti vseki den, poneje sum zaet s lekcii i rabota itn. I ne moga da si fiksiram 100% dni za trenirovka.
Napravil sum si programa ot sorta vseki den razlichna muskulna grupa. Primerno:
1-vi den: Gurdi : prava lejanka, kriva lejanka, dumbeli razlichni uprj. i crossover.
i taka za vsqka muskulna grupa. Posledovatelnostta mi e: Gurdi, biceps, triceps, ramo, grub; kraka oshte ne sum pochnal haha zapochvam gi ot drugata sedmica!

ta vuprosa mi e sledniq: iskam da gorq maznini no v sushtoto vreme iskam i da razvivam relef itn. Za korem plochki itn ne mi trqbvat, iskam da izgorq otdelni maznini, v gurdite i nadkoremnata oblast i sekvi palaski i takiva. Sega qsno mi e che burz rezultat nqma, obache 4 meseca sushto ne sa malko.
Hranq se shto gode normalno, gledam da ne qm vsqkakvi bokluci, no ponqkoga nqmam vreme i ne qm primerno 6 chasa a sled tova sum na trenirovka i kato se pribera umiram ot glad i dori da e 9-10 pak qm koeto sigurno e super zle… ?! losho li e kato ne qm v dulgi periodi, prosto nqmam fizichesko vreme..?!

Sushto taka haresva mi da treniram vseki den i kakto sum razdelil muskulnite grupi, po edna na den po 3-4 uprajneniq s po 3 serii vsqko, dobre li e ili..?!

ta tskiva sa moite drami!
Blagodarq predvaritelno za suvetite!

10.12.06
09:46

Няма да свалиш мазнини само там кадето ти искаш.Сваляш навсякаде.То като свалиш мазнини нормално и релеф да имаш....
Програмката ти не е лоша.Смисъл продължавай си я след като нямаш време....След тренировка тичай не повече от 20 мин и тоя мързел го забрави : ) Даже за твоя случай кардито ти е по важно понеже сам каза че тия 90 кг не са мускулна маса(е то неможе да няма поне малко мускулна маса :) ) . За 4 месеца може да има голям резултат.Внимавай и какво ядеш.Избягваи много сладко,хляб,мазни храни,пържено...
Бягането след тренировка е по важно за теб в момента понеже малко ми се струва че си мазничък....Но ще се оправиш за 4 месеца много ще се промениш :) Давай смело напред... А и пиши на Кирилица

FI

10.12.06
10:11

Бягането натоварва ставите, особено при хора с наднормено тегло. По - добре карай велоергометър по 30 мин. с високо темпо(не да заспиш на колелото). 20 минути ми се струват доста малко, особено при положение, че чак след 10-15 мин почваш да гориш мазнини. Лошо е, че не ядеш редовно, приготвяй си храна от вкъщи и си я носи за през деня.

Много ви се чудя сега като сте студенти и ученици нямате време за нищо, а пък като почнете да работите и имате семейство направо незнам как ще я карате. :lol:  :lol:  :lol:

10.12.06
23:16

Хубаво име на темата ОЩЕ ЕДИН а аз ще добавя НЕБългарин който пише на латиница
ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА !!!!!
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1