27.02.04
06:42
Dobra li mi e programata pri polojenie 4e sega 6te se i nazobam s metan?Zna4i ponedelnik pravq gurdi i ramo(predno i sredno!Vtornik grub zadno ramo? srqda - biceps triceps!4etvartak po4ivka i petak gurdi i ramo! A drugata sedmica smenqm gurdite i ramoto s bicepsa i tricepsa t.e. dva puti sedmi4no da treniram rucete i taka da gi vurtq!A za subota i nedelq sa mi po4ivka!??? Kajete mnenieto si plss!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:48.
27.02.04
09:20
1-во. Внимавай с метана... :)
2-ро. Ако питаш мен прави почивкате си през седмицата не в четвъртак, а в сряда, така чщ имаш 2 тренировъчни дни, после почивка, пак 2 тренировъчни дни и т.н. тоест да се получи схемата: 2:1:2:2, а не 3:1:1:2…
Иначе за другото доста хора си изказаха по въпроси за програми поразгледай малко форумите... Иначе има доста мнения, че не е много добре да се тренират ръце в 1 ден, ако питаш мен въпрос на личен избор, аз ги тренирам бицепс и трицепс отделно...
По добре мини на 2:1:2:2 за да имаш време за възстановяване.Мога да ти дам една от моите програми които използвам.В случая с преоритет на ръцете.1ден-гръб и бицепс 2ден-рамои трицепс 3ден-почивка 4ден-гърди 5ден-бицепс и трицепс.Успех :wink:
03.03.04
11:13
Parvo programata ne e mnoo podhodq6ta tai kato dosta grupi se zastapvat t.e 6te se polu4i pretrenirvane za6toto gardi i ramo i na sledva6tiq den pravi6 grub zadno ramo ne6to ne mi haresva pak i ne si napisal za kakvo e tazi programa dali za relef ili za masa za6toto za relef e idialna a za metana do 30mg ne gledai da gi minava6 na den 6oto se se6ta6 za strani4nite efekti
03.03.04
11:56
Kolko si god? 4e da pravi6 cikal s Metan ? ot koga trenira6 ? Programa ta ti e s mnogo obarkana :} Spored men Gardi biceps; Grab Triceps; ramo Kraka korem :| :} vmisal ponedelnik srqda i petak sabota nedelq po4iva6 :}}}}