Аз съм новак и ми трябва хранителен режим!

11.12.06
18:00

Здравейте на всички!Та значи аз съм на 18години 182см висок и тежа 58килограма и както виждате съм доста слаб.Сега съм решил за 2-3 месеца да се стегна и хем да кача някое кило хем да направя малко мусколи.Та ако на някои му се занимава да ми каже с каква храна най бързо ще кача килата.Благодаря ви предварително за отделеното внимание!  :)

ZO

11.12.06
21:18

Щом питаш за кои видове храна-блъскай яко въглехидрати(картофи,ориз,а и хляб няма да е лошо да ядеш след като си толкова лек).Естествено трябва и доста протеин-към 2-2,5 гр. на кг.Има много статии по въпроса,седни и прочети поне в тук в сайта статиите ще ти помогне да схванеш нещата.

11.12.06
21:18

ако ще се занимаваш само 2-3 месеца, по-добре не почвай.
за храната - месо, яйца, млечни продукти, ориз, картофи, плодове, зеленчуци. яж поне 5-6 пъти на ден

12.12.06
12:29

Смятам за 2-3 месаца да почна сериозно и да вида кво ще стане ако кача маса и е оформя ще проължа и затва питам каква храна да ям.По принцип знам че от шоколада се качва щото има много въглехидрати,е аз ям много слакото и пак немога да кача  :(  .А ако знаете някви коктелчета с яйца които да не варна след като съм испил,моля споделете рецептите.

FI

12.12.06
12:50

[quote author=“Freddy_in_PLD”]Смятам за 2-3 месаца да почна сериозно и да вида кво ще стане ако кача маса и е оформя ще проължа и затва питам каква храна да ям.По принцип знам че от шоколада се качва щото има много въглехидрати,е аз ям много слакото и пак немога да кача  :(  .А ако знаете някви коктелчета с яйца които да не варна след като съм испил,моля споделете рецептите.

То от шоколада, че се качва качва се, ама само мазничко. Ако искаш мазно, вкарай няколко торти за цвят.:wink:

А сега сериозно: Не си мисли, че с глупави храни ще направиш нещо, хората по - надолу са ти писали с какво да се изхранваш.

15.12.06
10:54

Еми най се качва от сладките неща и от свинското.Калорично месо е.Залягай на наденички,суджуци,салами и т.н.Малко си слаб,ама ръста
е добър.

FI

15.12.06
12:02

[quote author=”Миро”]Еми най се качва от сладките неща и от свинското.Калорично месо е.Залягай на наденички,суджуци,салами и т.н.Малко си слаб,ама ръста
е добър.

Леле, направо ме разби. Блъскай сурово месо и не се притеснявай. :roll:  :roll:  :roll:

А свинското е мазно, но пък е много по-добър вариант от сушеница, луканка и т.н.

Миро - Човекът все пак иска да качи малко мускOл, а не да си остане същата щека. :roll:  :roll:  :roll:

15.12.06
12:48

Ква щека?Отиваш Фреди на село.Идва Коледа.Коли прасето Фреди,коли!И тъй ще натрупаш мускОли. :D

15.12.06
13:06

Ами аз тва чакам,да заколят прасето и да ям на поразия.Но наистина като се яде по 4-5 пъти се качва.Преди 4 дена бях 58кг сега съм 60кг дано да продалжи така :)

15.12.06
19:29

Ами аз тва чакам,да заколят прасето и да ям на поразия.Но наистина като се яде по 4-5 пъти се качва.Преди 4 дена бях 58кг сега съм 60кг дано да продалжи така

Ти дам и аз едно саветче
Ставаш 2 метра за 2 месеца после  кат гледам че за 4 дена 2 кг  -40 дена 20кг  значи ощя 2 месеца и за храна и батка  идваш при мене зимам та за личен бодигард  :wink: 

Та искам да ти кажа продалжаваи така, с тас мотивация , защото нямаш ли мотивация направо са отказваи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1