12.12.06
15:39
Ситуацията при мен е следната ... на 29съм, 177см,110 кг, натоварване 1.2. Следователно 0-ев баланс при 2712ккал.
Махам 500 /отрицателни/ и се получава след още малко сметки, че дневната ми дажба трябва да е :
Белтъчини - 220гр.
Въглехидрати- 110гр.
Мазнини - 99.22 гр.
До тук ми е ясно. Имам няколко въпроса.
1. Кардио тренировка задължително ли сутрин?
2. След 18.30 имам време да правя силова тренировка, в такъв случай как да разпределя грамажите като хранения?
3. Да добавя ли клембутирол, Л-карнитин, глутамин и креатин.
ставам около 07.00 сутрин и излизам към 08.00… прибирам се около 18.30, 19.00.
Телесната ми мазнина е над 40% /според кантара/
Благодаря предварително.
А да и още един въпрос който току що ми изникна докато четях из форума. Каква е вероятността при максимална скорост на сваляне примерно около 8% от телесната маса - 7-8кг на месец, или 25кг за 3 месеца, да получа увисване на кожата на корема ?
Петко К - не пускай поредни постове.
12.12.06
17:43
[quote author=“buhil4u”]Ситуацията при мен е следната ... на 29съм, 177см,110 кг, натоварване 1.2. Следователно 0-ев баланс при 2712ккал.
Махам 500 /отрицателни/ и се получава след още малко сметки, че дневната ми дажба трябва да е :
Белтъчини - 220гр.
Въглехидрати- 110гр.
Мазнини - 99.22 гр.
До тук ми е ясно. Имам няколко въпроса.
1. Кардио тренировка задължително ли сутрин?
2. След 18.30 имам време да правя силова тренировка, в такъв случай как да разпределя грамажите като хранения?
3. Да добавя ли клембутирол, Л-карнитин, глутамин и креатин.
ставам около 07.00 сутрин и излизам към 08.00… прибирам се около 18.30, 19.00.
Телесната ми мазнина е над 40% /според кантара/
Благодаря предварително.
А да и още един въпрос който току що ми изникна докато четях из форума. Каква е вероятността при максимална скорост на сваляне примерно около 8% от телесната маса - 7-8кг на месец, или 25кг за 3 месеца, да получа увисване на кожата на корема ?
Петко К - не пускай поредни постове.
1. Не е задължително, но вър6и по - голяма работа, особено ако е на гладно.
2. И аз тренирам в 18 часа, след тренировка вечерям, но нещо белтъчно.
3. Идея си нямам, но аз лично при толкова излишни кг бих си сваляла без добавки.
Последният ти въпрос не го разбрах много, но това което разбрах - зависи от организма и при всеки е различно.
1.сутрин е по-добре, но не е задължително
2.след силовата тренировка вкарай само белтъчини
3.клена засега го забрави - не е добавка.л-карнетин ще увеличи темповете на сваляне
4. колкото и да е кофти, ако сваляш с тези темпове е много вероятно да провиснеш, но дори и да се случи, след време кожата сама се прибира
важното е да следваш целта си.успех
Имам още един въпрос на който не можах да намерия отговор из форума ... предполагам че някъде има,но ...
втори ден карам на НВД + кардио + силова тренировка /е последното само по 2 серии тъйкато отдавна не съм пипал желязо/. Купих Л-карнитин, но не съм го почнал все още. Та на въпроса ми ... сутрин около 3-4 часа се събуждам от ужасен глад ... какво мога да ям тогава ... или да пия само вода?
14.12.06
10:01
[quote author=“buhil4u”]Имам още един въпрос на който не можах да намерия отговор из форума ... предполагам че някъде има,но ...
втори ден карам на НВД + кардио + силова тренировка /е последното само по 2 серии тъйкато отдавна не съм пипал желязо/. Купих Л-карнитин, но не съм го почнал все още. Та на въпроса ми ... сутрин около 3-4 часа се събуждам от ужасен глад ... какво мога да ям тогава ... или да пия само вода?
Ами хапни малко повече белтъчна храна вечер. Явно, че не ти стигат калориите и озверяваш. Може да пробваш с ядки, доста засищат.
14.12.06
18:56
Докато сваляш килограми задължително си мажи корема с омазняващ крем и крем против стрии. Точно името не мога да ти кажа сега - питай в някоя по-голяма аптека. Аз през лятото свалих от 83 кг до 70-71кг и кожата по коерма ми доста висна - никак не беше красиво. Започнаха да се появяват и малки стрии, което ми беше много странно защото мислих че само когато кожата се опъва от нарастването се появяват стрии, но уви... :?
От личен опит мога да ти препоръчам да си направиш диета и да тренираш с такава интензивност че да сваляш не повече от 5% на месец.
Ако си много гладен докато спазваш диетата си , а си сигурен че взимаш достатъчно протеини мазнини и въглехидрати, можеш да взимаш продукти за подтискане на апетита, макар и никак да не ми харесват такива работи. Например чай от слез подтиска апетита - можеш да питаш в някоя билкова аптека. ако след ядене пак чувстваш страшен глад пробвай да пиеш вода преди ядене - започни с 500мл и постепенно намалявай дозата за да може стомаха ти постепенно да се свие и да се засищаш по-бързо.