12.12.06
17:11
Интересува ме,колко трябва да продължи една кардио тренировка,за качествено изгаряне на мазнинките,и кога е по-добре да се прави-преди,или след силовата тренировка(щото аз го правя преди) :roll:
След е по - добре.
12.12.06
17:34
Ами по е добре след силова тренировка...Тогава гориш направо от мазнините....След тренировка по 20 мин според мен са достатъчно.Дали бягане или колело(така му викам аз :) )
http://www.bb-team.org/training/000302.php
ето за още информация
16.12.06
22:26
в този топик всяка втора тема е за кардио , всяка първа - за стопяване от бедрата , таза , корема. Предлагам на Петко да направи един важен F.A.Q най-горе и да помогне на слабия пол в куеста му за красота и здраве :lol:
по въпроса: след. 8)
[quote author=“lex cazinsky”]в този топик всяка втора тема е за кардио , всяка първа - за стопяване от бедрата , таза , корема. Предлагам на Петко да направи един важен F.A.Q най-горе и да помогне на слабия пол в куеста му за красота и здраве :lol:
по въпроса: след. 8)
Много благодаря за изчерпателния отговор :lol:
18.12.06
20:32
най-добрия вариант за изгаряне на мазнините е да правите кардиото си сутрин на гладно ,когато гликогена в черния дроб ви е изчерпан и пинете л-канитин с едно кафенце 30ина минути преди тренировката,не съм съгласен с колегите,че е по добре за изгарянето на мазнините да правите кардиото СЛЕД силовата част,просто тогава млечната киселина която се отделя от анаеробното натоварване.ще затрудни изгарянето на мазнините ви,но това си е лично мое виждане,като бивш боксьор свалял и качвал килограми цели 12години,и след това практикуващ културизъм още цели 16 години.
Ако целта е да сваляте мазнинките просто редувайте сутрин аеробна тренировка около 60мин.,аз много уважавам скачането на въженце,непретенциозно си се потиш като кон,научи се ако не можеш,10 мин. се равнияват на 30мин. тичане на стадион с добро темпо,и вечер прави силовата си тренировка,тва е от мене,ако имаш някакъв въпрос бих ти помогнал с отговор.
18.12.06
21:52
стига митологии , стига кафе , аспирини и л-карнитини на гладно ! :evil:
19.12.06
11:57
най-добрия вариант за изгаряне на мазнините е да правите кардиото си сутрин на гладно ,когато гликогена в черния дроб ви е изчерпан и пинете л-канитин с едно кафенце 30ина минути преди тренировката,не съм съгласен с колегите,че е по добре за изгарянето на мазнините да правите кардиото преди силовата част,просто тогава млечната киселина която се отделя от анаеробното натоварване.ще затрудни изгарянето на мазнините ви,но това си е лично мое виждане,като бивш боксьор свалял и качвал килограми цели 12години,и след това практикуващ културизъм още цели 16 години.
Ако целта е да сваляте мазнинките просто редувайте сутрин аеробна тренировка около 60мин.,аз много уважавам скачането на въженце,непретенциозно си се потиш като кон,научи се ако не можеш,10 мин. се равнияват на 30мин. тичане на стадион с добро темпо,и вечер прави силовата си тренировка,тва е от мене,ако имаш някакъв въпрос бих ти помогнал с отговор.
Скачане на въженце хубаво, ама ако си много кг става лошо.
Аз не видях някой да е писал, че преди силова е по-добре да се прави кардио, всички досега са писали, че е най-добре след това. Аз съм на същото мнение, вече. Може би просто не си прочел правилно. :)
19.12.06
14:16
най-добрия вариант за изгаряне на мазнините е да правите кардиото си сутрин на гладно ,когато гликогена в черния дроб ви е изчерпан и пинете л-канитин с едно кафенце 30ина минути преди тренировката,не съм съгласен с колегите,че е по добре за изгарянето на мазнините да правите кардиото СЛЕД силовата част,просто тогава млечната киселина която се отделя от анаеробното натоварване.ще затрудни изгарянето на мазнините ви,но това си е лично мое виждане,като бивш боксьор свалял и качвал килограми цели 12години,и след това практикуващ културизъм още цели 16 години.
Скачане на въженце хубаво, ама ако си много кг става лошо.
Аз не видях някой да е писал, че преди силова е по-добре да се прави кардио, всички досега са писали, че е най-добре след това. Аз съм на същото мнение, вече. Може би просто не си прочел правилно. :)
20.12.06
09:25
lex cazinsky, какво лошо в Л-карнитин с кафенце на гладно? Аз също знам, че е добра тактика за сваляне.. :roll:
20.12.06
11:08
безсмислено е + вреди на стомаха и сърцето. Тактика е само в галвата ти - пак е нещо , но мисля че можеш да минеш и без това.
20.12.06
20:41
приемам /пия/ л-карнитин немски,и въобще само на една фирма от години ползвам препаратите,и да ти кажа освен,че подържам на ... години релеф и ниска стойност на мазнините в тялото си,друг ефект не съм забелязъл...Е шти кажа една подробност-отвреме на време на около месец го спирам л-карнитина за десетина дена,че свиква организма с него...другото което може би се е получило при теб за да имаш такова мнение за този препарат е ако си ползвал разни смески ,разсипни,насипни и незнам какви още където се предлагат от разни търговчета решили да искарат някой лев за стероидки,химийка...
Какво е добро според вас за изгаряне на мазнинките “без странични ефекти”...сигурно ще предложите винстролче,ефедринче...и т.н. :”добри” препаратчета...
Нямам много време да влизам в този интересен за мен сайт,скоро го открих,приятно ми е да беседвам с млади хора като вас и ви обещавам ,че ще го правя ако Ви е приятно да извлечете полза от опита ми.В тази тема влязох просто така наслука,за да почна отнякъде.Ако имате нещо да поспориме да побеседваме,пишете в лични съобщения да отвориме тема,и когато имам възможност ще го правим.
Желая ви успех на всички,
от бате Борето