Йохимбин + Л-карнитин + Протеин дозировка ?

BA

13.12.06
14:48

Тренирам кик бокс и ми се налага да свалям всички мазнини по тялото поради ясна причина за практикуващите бойни изкуства... таа въпросът ми е Йохимбин + Л-карнитин дали може да се ползва и как трябва да се пие сега в момента си купих л-карнитин 500мг на Нутрим и едни хапченца Pseudodrene съдържащи йохимбин 75 мг и 150 мг кофеин тежа около 84-5 кг и ме интересува как трябва да ги пия тези историйки ... до сега съм пил само протеин ... дали мога да ги пия с протеин и какъв ... и дали мога да постигна някакви резултати но без сърцебиене и други такива странични ефекти предизвикани от тези добавки .. също така ме интересува дали мога да ям сирене и млечни продукти защото пише, че не е препоръчително ... това обаче на магазина го пропуснаха казаха ми по половин хапче от йохимбинът и 3 хапчета л-карнитин 1 час преди тренировка и че мога да пия високо въглехидратен протеин след тренировка ... надявам се някой да ми даде компетентно мнение по въпроса :) благодаря предварително

Петко К - пускай темите в правилните раздели.

13.12.06
15:26

Л карнитина е за сваляне на мазнини. Млечните продукти (кашкавал, сирене, прясно мляко..) имат процент мазнини и след като ти си си купил карнитина да сваляш мазнини, препоръчително е да не пиеш храни богати на мазнини. Не пий л карнитин и протеин на едно, защото ще ти е малко трудно хем да сваляш пък хем да качваш и накрая ефекта ще е минимален. Другото не го знам за какво е. Междодругото - л карнитина се съдържа в кръвта попринцип и ти като го пиеш само го подсилваш, не е някаква химия. Също така сутрин се пие едно, 20-40-60 мин преди тренировка и накрая вечер преди да легнеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1