03.01.07
14:00
[quote author=“Nikito1”]ДЗВЕР не се правя на някаквъ или каквото и да било.Ако е за това кой какви роднини,майка ми е лекар на година в България за 2003г.,така че информацията ми е повече от вярна за каквото и да е свързано с медицината.Относно якия бик,аз може би се занимавам с това,защото ми харесва,а не защото така ми е казал някой,да не ми обяснява,че някой,който чете странична литература знае повече.А тва за системите е повече от глупост.Като толкова трепериш и така нататък,чул ли си до сега някой да е починал от система,тъй като му е вкаран въздух във вената-НЕ нали,тогава кво ми говориш.И мното ти е лесно да казваш,че били некадърни,обаче спасяват десетки хора на ден,не е ли така,но не могарт да спасят всички,има и случай,в които смъртта е неизбежна.Защо когато спасят някой не се вдига шум,не ги хвалят,а като стане нещастен случай ги плюят всички,замислял ли си се,а,или се изчершваш дп там да кажеш,че са неграмотни.Пробвай ти да влезеш медицина,да учиш,да специализираш,стани голям специалист и тогава ела да критикуваш когото и да било.Аа и ДЗВЕР,като си толкова навътре в нещата и почти сам се лекуваш,защо ходиш на лекари,ти без да си се трудил 10-12 години си ги знаеш нещата.Едно е да си мислиш,че знаеш нещо,друго е да е така!
не се прави на това което не си че много се излагаш и стига си преписвал неща който не разбираш :!: :evil:
09.01.07
21:07
[quote author=“GH0$T”]
Ако може малко повече инфо за тоя вид витамини (натуралните) .
По твоито описание ми напомнят на едни дето майка ми ми беше вземала - не точно витамини а екстракт от някакво водорасло (спирулина и хлорела) миришеха супер гадно! Но иначе докато ги пиех се чувствах по добре , може би защото изпих 240 (по 5 на ден ) но так асси е по указание :D .
Спирулината е супер яко нещо. В него има много аминокиселини и около 70% белтък, много витамини и минерали. В нищо друго 100% естествено няма толкова толкова много белтък, дори в чистото месо. Нашите треньори по плуване я препоръчват. И забележете, не препоръчват някакви мултивитамини или пък глутамин, креатин, които са малко или много химии колкото и всички да го отричате! Ти казваш, че е гадна, но може би това зависи от фирмата производител. Аз сега започнах да вземам спирулина, пресована е. Дъвча я и даже ми е много вкусна. Другото което е, трябва да се пие с доста вода. Но знайте, че в зависимост от фирмата производител има и различна степен на усвояване от организма.
09.01.07
22:40
Абе добре не ми е ясно кви са тия огромни спорове на тема витамин Ц не ми е ясно :shock: Кви са тия романи дето изписахте.Квото и да е му е действието,мускули с витамин Ц не се правят :wink: .Последното,за което трябва да мислите е витами Ц-то...
10.01.07
08:45
Мускули не се правят с нищо братле.
Мускулите се правят от някой. Ти си ги правиш.
Тук си прав и съм съгласен с теб.
Но въпросът, който обсъждаме тук е каква среда и здраве им осигуряваш на тея мускули за да могат да се правят.
Това е и което обсъдихме в темата.
Поздрави!
Здравейте от доста време съм се замислил за собственото си здраве и се старая до колкото е възможно да се ограничавам от вредните храни и напитки. Старая се да поглъщам повече витамини от плодове заленчуци и мултивитаминни таблетки. Филмът който ме подбуди да правя тези неща се казва “FooD MAtters” малко трудно откриваем е, ако някой го иска нека ми пише на лично и ще дам линк да го свали от google drive където съм го качил за да е достъпен за всеки който се интересува от здравословното хранене елиминиране на рисковите фактори от болести и как да се справим с едни от опасните болести и причиняващи най- голяма смъртност сред хората. Относно статията с Витамин C само ще посоча линк където се посочват доказателства че до 200 000 mg на ден витамин Ц могат да убият раковите клетки, да не съм се объркал 200 000мг на ден. Просто изслушайте това което съм посочил кто линк намерете филма или ми пишете на лично. Здравето е наше не на докторите ни !!!
http://foodmatters.tv/articles-1/vitamin-c-effective-from-colds-to-cancer