Бузи - Стопяване %(

15.12.06
22:29

Здравейте,
някакви идеи как може да се стопят бузите ми,че са големички и общо взето да
се стегне лицето,като изключим лозарските ножици  :shock:

15.12.06
22:37

Нерви и глад.
Защо бягаш от хубавия ген? Няма да имаш бръчки !

15.12.06
22:43

хаха,нерви и глад -> няма проблем бил съм пълен а сега съм доста слаб,но бузите останаха ; )
ще се справя .. а защо бягам? правят ме да изглеждам като детенце,а аз искам да съм мъШ  8)
а диетки някакви да препоръчате.. аз сега си мислих,може да се лиша от хляб и тестяно,шоколад,
газирно и т.н. само че не знам дали ще има ефект ; ) мнение? айде трябва да сме хубави .. ; )

16.12.06
09:49

искам да съм мъШ

Тук е раздела за Шени. Сигурен ли си, че си на правилното място???

16.12.06
11:44

[quote author=“cursed”]аз сега си мислих,може да се лиша от хляб и тестяно,шоколад,
газирно и т.н. само че не знам дали ще има ефект ; ) мнение? айде трябва да сме хубави .. ; )

Не бе, недей. Точно от тях се слабее.. Как само си мислиш да ги спреш, след като искаш да отслабнеш !? Прочети малко из сайта/форума и ще разбереш много.

18.01.07
21:16

точно мислех да открия отговор на проблема тя темата спряна. като цяло бузите се смъкват след здрави тренировки и здравословно хранене според мен. малко въглехдрати, малки бузи.

PR

30.01.07
10:20

Няма как да свалим мастна тъкън само от бузи, или само от задник.
Сваля се общо, подбери си диета, правилна тренировка и действай.
Не сваляй рязко калорийте, които по принцип приемаш.
Балансирай и постепено сваляй по малко.
Провай да подобриш метаболизма си с по-чести хранения на по-малки количества храна - през 3-3.30мин е най-добре.
Тичането се явява незаменимо упражнение в твоя случай.

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1