18.12.06
19:39
Ами днеска четох едно списание олимп и видях вътре доста полезни неща!Та някои да знае случаино дали някаде из нет-а някои не е публикувал броеве (те) онлине!или пък на Мускули?!Смисъл да ги е уплоад-нал някаде?!
аз мога да ти кажа кой НЕ е,а кой е не знам :idea:
18.12.06
21:33
аз мога да ти кажа кой НЕ е,а кой е не знам :idea:
Мисля че зададох напално нормален въпрос!Ако целта ти е само да спамиш както виждам че правиш по добре не пиши!
19.12.06
21:22
Еи никои ли незнае?!
19.12.06
21:44
Ти за авторски права чувал ли си?
20.12.06
18:25
[quote author=“manson”]Ти за авторски права чувал ли си?
Кво ми говориш за авторски права при сумати кракнати програми,филми,игри и т.н.
Бтв знаеш ква мъка е да си ги порачаш тез спирания - 1во на сите-а има бъгове,2ро сумата им я превеждаш с пощенски запис, 3то те пускат заявка до редаркцията като се бави раотата към 10 дена,и накрая ако имаш късмет си ги зимаш,повтарям ако имаш късмет!
Ето за тва не ми се занимава да поръчвам,не че нямам 10 или 20 лв просто е баси играчката!
21.12.06
08:33
SlowDead не говори с такова пренебрежение за авторското право и недей сравнява програми със списания.След като според теб няма такова животно чакам да намериш списанието качено в интернет.
Благодаря за вниманието.
21.12.06
11:07
ае вие и двамата маи бавно загрявате!
Значи момичето дето се занимава с тва била 10 дена изван СФ,както споменах вече пощенските записи и грудите глупости,отделно ми каза че от редакцията ги бавили още 10 дена!Аз искам просто да си платя 10 или 20 лв там и да си зема броевете дето ми трябват,а не да губя по 1-2 месеца за 5 списания!И въобще не ме интересува авторското право след като ще се наложи зарад него да чакам толкоз време!
АМ кат стана дума на вас двамата Windows-a с лицензия ли ви е?!
21.12.06
11:16
Абе пич земи се скрий бе.Не го интересували авторските права.Ми ходи да пасеш на село кравите тогава...аман от тъпаци...