19.12.06
15:07
Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)
Петко К - внимавай къде пускаш темите си.
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Kevin Levrone LevroISO Whey
Pure Nutrition Whey Isolate
NOW Foods Whey protein
Суроватъчен протеин
Pure Nutrition Peanut Butter with Whey Protein
Фъстъчено масло със суроватъчен протеин
Pure Nutrition 100% Whey Protein
Суроватъчен протеин концентрат
Още предложения от BB-Shop
19.12.06
15:30
Това е една от най - реномираните фирми - как да не ти хареса. На вкус са гадни, но ефект имат.
19.12.06
16:27
Най - добрият :wink:
е Champion Nutrition :lol:
20.12.06
08:03
Един от наи добрите протеини, ина4е за ка4ество и за цената си е на първо място
21.12.06
21:50
[quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Значи бате аз го купих за 110 лв. 2,300 кг.
[quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.
22.12.06
13:42
[quote author=“HuKuTo”][quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.
Е Хубаво но аз съм от София и го купих от един фитнес
22.12.06
15:40
е Champion Nutrition :lol:
Не мой човек .
Най - добрият е Optimum Nutrition 100 % Whey .
22.12.06
15:42
Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.
22.12.06
15:47
А кой е най-добрият за теб.
Кажи от личен опит .
Този който си опитал и си усетил ,че има ефект от него.
Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink:
Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.
Ultimate Nutrition ISOPREME ,най-добрият който съм пил в 35гр доза има 30гр протеин :wink:
22.12.06
15:57
Кажи от личен опит .
Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно. :)
22.12.06
17:44
Кажи от личен опит .
Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно. :)
Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери са само от добри протеинчета ? :lol:
Optimum 100% WHEY и Cytosport MuscleMilk са най-продаваните и популярни протеини Правете си изводите.
[quote author=“Neo”]Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink:
Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.
Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.
23.12.06
04:24
[quote author=“BIG PICHAGA”]
Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери са само от добри протеинчета ? :lol:
Някъде дори да съм намекнал за подобно нещо!?!?
Изобщо какво породи тази твоя догатка?! :shock:
Просто казвам, че най-масовия протеин на пазара, не е най-качествения. :wink:
[quote author=“butthead”]Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.
Ти маркетинга го остави. Вече и бира не можеш да си купиш, дето да не е закичена с пет медала отпред. Просто исках да вметна, че има голяма разлика между най-добрия и най-продавания, а ОН е най-продавания :wink: :idea:
23.12.06
13:26
Е определено има и по-добри протеини от 100% Уей,но те не са кой-знае колко по добри,не знам вие кво си представяте че пият културистите??Може би някъв позлатен протеин или кво....същите боклуци пият.Дали ще е оптимум или някой с няколко долара по скъп е се едно...
23.12.06
15:15
Определено има много по - добри от Optimum. Но и много по - скъпи. И това, че вие не можете да си ги купите, не означава, че трябва да плямпате глупости из форумите. :lol: :lol: :lol: :D
брей и кой са тия “много по-добри протеини от Оптимум”?!?! я ме ограмоти малко, щото аз от суплементи не разбирам нищо...А и като толко знаете я кажете кои компании за суплементи си произвеждат сами суровините и кои са най-качествените суровини на щатския пазар???
23.12.06
16:53
Biogame и Nutrim :wink: :D
23.12.06
17:21
Koisymazz стига си спамил най-добре....нищо не разбираш,за това най-добре ходи да си пиеш WPCto на Мусаши :lol: :wink:
24.12.06
16:00
Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......
Вие избирате, но един съвет : не си взимайте Дачия - ( ДжК, Нутрим ...)
:)
ПП : Весела Коледа !
[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......
и на мен ми е интересно да чуя кой е най-добрия протеин и какво точно го прави най-добър... спцифичния аминокиселинен профил(като musclemilk например), времето за което се усвоява(примесеното с въглехидрати решение на BSN-знам че говорим за чист протеин, но имам нещо конкретно предвид затова посочих този продукт), високата стойност на биологичен коефициент, ниво на фармацевтична чистота или на чист протеин в доза и т.н.
Първо определяйте кой какво качество изтъква и тогава кажете кой протеин е “най-добрия” :!:
24.12.06
18:40
[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Много добре казано браво :) ...И аз мисля като тебе,но ако трябва да сме честни разликата между протеините е мн по малка от тази между Ферари и Тойота,но иначе си прав.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече