ХОРА кво ще кажете за 100% Whey na Optimum

19.12.06
15:07

Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)

Петко К - внимавай къде пускаш темите си.

Това е една от най - реномираните фирми - как да не ти хареса. На вкус са гадни, но ефект имат.

FZ

19.12.06
16:27

[quote author=“liverpool235”]Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)

Най - добрият  :wink:

Разгледай тук.

19.12.06
20:43

а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави

19.12.06
20:44

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“liverpool235”]Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)

е Champion Nutrition :lol:

20.12.06
02:45

Пише, че е най-продавания протеин в Щатите, сигурно има защо.

20.12.06
08:03

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“liverpool235”]Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)

Един от наи добрите протеини, ина4е за ка4ество и за цената си е на първо място

21.12.06
21:50

[quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави

Значи бате аз го купих за 110 лв.  2,300 кг.

21.12.06
22:10

[quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави

Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.

22.12.06
13:42

[quote author=“HuKuTo”][quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави

Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.

Е Хубаво но аз съм от София и го купих от един фитнес

FZ

22.12.06
15:40

[quote author=“djpetko”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“liverpool235”]Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)

е Champion Nutrition :lol:

Не мой човек .
Най - добрият е Optimum Nutrition 100 % Whey .

Sportex

22.12.06
15:42

Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.

FZ

22.12.06
15:47

[quote author=“Sportex”]Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.

А кой е най-добрият за теб.
Кажи от личен опит .
Този който си опитал и си усетил ,че има ефект от него.

22.12.06
15:53

Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
  Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink: 
  Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.

22.12.06
15:56

Ultimate Nutrition ISOPREME ,най-добрият който съм пил в 35гр доза има 30гр протеин  :wink:

Sportex

22.12.06
15:57

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Sportex”]Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.

Кажи от личен опит .

Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно.  :)

FZ

22.12.06
17:44

[quote author=“Sportex”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Sportex”]Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.

Кажи от личен опит .

Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно.  :)

Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери  са само от добри протеинчета ?  :lol:

22.12.06
19:23

Optimum 100% WHEY и Cytosport MuscleMilk са най-продаваните и популярни протеини Правете си изводите.

22.12.06
19:32

[quote author=“Neo”]Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
  Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink: 
  Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.

Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.

Sportex

23.12.06
04:24

[quote author=“BIG PICHAGA”]

Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери  са само от добри протеинчета ?  :lol:

Някъде дори да съм намекнал за подобно нещо!?!?
Изобщо какво породи тази твоя догатка?! :shock:
Просто казвам, че най-масовия протеин на пазара, не е най-качествения. :wink:

23.12.06
10:14

[quote author=“butthead”]Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.

Ти маркетинга го остави. Вече и бира не можеш да си купиш, дето да не е закичена с пет медала отпред. Просто исках да вметна, че има голяма разлика между най-добрия и най-продавания, а ОН е най-продавания  :wink:  :idea:

InDaHEad

23.12.06
13:26

Е определено има и по-добри протеини от 100% Уей,но те не са кой-знае колко по добри,не знам вие кво си представяте че пият културистите??Може би някъв позлатен протеин или кво....същите боклуци пият.Дали ще е оптимум или някой с няколко долара по скъп е се едно...

KO

23.12.06
15:15

Определено има много по - добри от Optimum. Но и много по - скъпи. И това, че вие не можете да си ги купите, не означава, че трябва да плямпате глупости из форумите.  :lol:  :lol:  :lol:  :D

23.12.06
16:50

брей и кой са тия “много по-добри протеини от Оптимум”?!?! я ме ограмоти малко, щото аз от суплементи не разбирам нищо...А и като толко знаете я кажете кои компании за суплементи си произвеждат сами суровините и кои са най-качествените суровини на щатския пазар???

KO

23.12.06
16:53

[quote author=“RAMBO”]брей и кой са тия “много по-добри протеини от Оптимум”?!?! я ме ограмоти малко, щото аз от суплементи не разбирам нищо...

Biogame и Nutrim :wink:  :D

InDaHEad

23.12.06
17:21

Koisymazz стига си спамил най-добре....нищо не разбираш,за това най-добре ходи да си пиеш WPCto на Мусаши :lol:  :wink:

23.12.06
17:49

Koisy съм му фен, най-големия палячо тук

Nenor

24.12.06
16:00

Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......
Вие избирате, но един съвет : не си взимайте Дачия - ( ДжК, Нутрим ...)
:)

ПП : Весела Коледа !

24.12.06
16:15

[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......

и на мен ми е интересно да чуя кой е най-добрия протеин и какво точно го прави най-добър... спцифичния аминокиселинен профил(като musclemilk например), времето за което се усвоява(примесеното с въглехидрати решение на BSN-знам че говорим за чист протеин, но имам нещо конкретно предвид затова посочих този продукт), високата стойност на биологичен коефициент, ниво на фармацевтична чистота или на чист протеин в доза и т.н.
Първо определяйте кой какво качество изтъква и тогава кажете кой протеин е “най-добрия” :!:

InDaHEad

24.12.06
18:40

[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!

Много добре казано браво :) ...И аз мисля като тебе,но ако трябва да сме честни разликата между протеините е мн по малка от тази между Ферари и Тойота,но иначе си прав.

25.12.06
01:50

[quote author=“Jorku”]Това е една от най - реномираните фирми - как да не ти хареса. На вкус са гадни, но ефект имат.

според мен пък вкуса му е уникален.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1