19.12.06
23:31
Значи натрупал сам доста мазнини (около 16-18%) и ми е доста трудно да ги сваля поради натовареното ми ежедневие. Просот не ми остава време за тренировки да не говорим за аеробика, a от протеиновите диети ми е писнало защото губя енергия и ми се спи нон-стоп при положение че хапвам и малко въглихидрат сутринта. Та реших да вартя сутрин колело(от 6до 7 преди учили6те) хем и ще се ободря и евентуално кам 2-3 часа. Обаче ми си иска да взема нещо за свалне. Значи спрял съм се на три вида. Л-Карнитин, Някакъв Фет бърнър(имам го само като идея защото си нямам и на представа кой какво съдържа, качествен ли а също така съм ограничен финансово) и Ефедра. За последното не ме упреквайте “просто защото е каквото си е” а ми дайте накакви някакви факти сравнения и тн.. апък аз ше си преценя дали си заслужава. :arrow:
Btw ако някой може да ми каже от каде да зема ефедра да пише че моята оферта малко на нагорнище ми идва.
Ей хайде кажете де ! Поне дайте ми насоки некви. За ефедрата ако някой знае зала, аптека... кадето и да е ! Просто мн ми тябва защото освен всичко страшно много сам уморен и като ида в залата не ми са бара нищо пък по две енргийни напитки изпивам и пак. Просто кофеина не ми действа.
Петко К - не пускай поредни постове. Без подканяния. Ефедрата не се обсъжда в този форум.