13.10.04
13:46
Treniram kiokoshin karate ot dosta vreme no sega iskam da napravq i solidna muskulna masa.Interesuva me kak moga da kombiniram karateto s fitnes i po koe vreme na denq kakvo da treniram taka 4e tova da ne pre4i na muskulniq raztej.THANKS predvaritelno :)
Оправих Ви темата, ама ако не започнете да пишете на кирилица - просто ще я изтрия!
Image
13.10.04
15:25
V taq vryska da popitam: moje li da se napravi muskulna masa ot kioko6in ili kick-boxing i sled kolko vreme 6te si li4at muskulite.
13.10.04
20:15
Zna4i i az se zanimavam s kiokushin ama kato za na4alo opravi imeto na temata 4e e sme6no mnogo zavisi i kolko intenzivno trenira6 ako e vseki den pravi sutrin rano 6tangi i posle ve4er karateto ( az sam taka ) ako pak trenira6 2-3 pati v sedmicata karate pravi 6tangi v netrenirova4nite dni a otnosno muskuli koito se praviiat s karate i kick box vijte tova sa barzi i aktivni sportove golemiiat muskul iska pove4e vreme da se sakrati ot malkiia zatova tialoto sviva muskulite ( bez da gubite silata samo na van6en vid sa po malki ) s tezi sportove mojete mnogo xubavo da se iz4istite i da napravite stroino i atleti4no tialo no ne i da prili4ate na kulturisti ( stava vapros ako samo s karate ili box bez vsiakakvi 6tangi )
a i za trenirovkite vseki den dali 6te sa dnes karate utre 6tangi ili dvustranni v edin den i dvete 6te e xubavo da si vzemete niakakvi xubavi vitamini i minerali ina4e sled izvestno vreme po4vate da 4uvstvane edna takava xroni4na umora i ne mojete da trenirate palnocenno are 4ao ako ima ne6to pitaite pak i da ne zabravite za imeto na temata 4e se izlagate
13.10.04
22:31
Имидж, батка, не се тормози :) Видно е, че хората трениращи кьокошин просто не знаят български :lol:
Требе да имаме уважение към чужденците!