Кво ще ме посаветвате

20.12.06
15:21

Значи на 16 години съм мисля за 1 път да пия креатин и незнам на коя марка да си взема около 77-80кг съм 175-177см кво ще ме посаветвате ?

Физиологичните ти размери нямат много общо със съвета, който искаш - по-добре спомени парите, с които разполагаш. :)

20.12.06
17:02

зимай оптимум :) доволен ще си  :lol:

20.12.06
17:37

има и мн добри отзиви за ултимейт нутришън аз не съм го ползвал още но като си взимам др път сигурно ще си взема на УН

20.12.06
17:53

ем пари около 30-40 лева :) добър ли е ?

20.12.06
17:54

biotech добър ли е имах в предвит sorry :oops:

[quote author=“caspera”]biotech добър ли е имах в предвит sorry :oops:

Повече от добър. В момента съм на него - супер се чувствам и дава резултат. Зареди го задължително преди поддържането. Често хората изпускат тая част и после “защо не ми действа тоя прословут креатин?!”.

AS

20.12.06
21:51

и аз сам на biotech 4ти ден и усещам някакво натоварване при мусколите въпреки че 4 дни е много малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1