23.12.06
10:11
Зна4и наблизо до нас(в бургас живея)няма фитнес зала.За сметка на това имам велоаргометър в нас.Та,доколкото сам 4ел в други постоже с него и с подходя6т хранителен режим мога да сваля вси4ки мазнини по вси4ки 4асти на тялото ми,въпроса ми е дали 6те остане кожа след като ги сваля :roll:
Петко К - пиши по - грамотно и не замествай букви с цифри.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:37.
23.12.06
10:56
Ми ако по ряско свалиш кг е възможно но и да има кожа не се притеснявай ще се махне с времето...
мерси за инфото....аз ина4е си ограни4авам мазнините и въглехидратите и сам се захванал да вартя...надяаам се 4е до 2-3 месеца 6те смакна кам 2-3 кила
кожа ще ти остане - нали няма да се дереш я. :lol:
ако питаш дали ще провисне - зависи от темповете на сваляне, от егн-то, от гена и др
кожа ще ти остане - нали няма да се дереш я. :lol:
ако питаш дали ще провисне - зависи от темповете на сваляне, от егн-то, от гена и др
Как така от темповете на сваляне???Наскоро запо4нах да се занимажам и за тва сам такав ламер :lol: И вторият ми ламерски въпрос-за да подеиства упражнението трябва ли да го ипълнявам до отказ
Kak до отказ :shock:
Най-просто казано, за да сваляш трябва да приемаш по-малко калории, отколкото изразходваш.Кардиото (велоергометъра)- гледай на него като катализатор на процеса.
Здравословното отслабване е около 4-5кг на месец(с изключения ако си по-пълен ще сваляш повечко и по-бързо).
Ако имаш да сваляш 2-3 кг - бъди спокоен няма да ти увисне кожата.
еми аз горе долу имам толкова да свалям 6тото сам на 13 а тежа 43 кг и искам да стана около 40.И талията ми е 65 см а аз искам да стане около 60,а си мисля 4е за тая работа тряаа да сваля около 2-3 кг затова питам
[quote author=“daka13”]еми аз горе долу имам толкова да свалям 6тото сам на 13 а тежа 43 кг и искам да стана около 40.И талията ми е 65 см а аз искам да стане около 60,а си мисля 4е за тая работа тряаа да сваля около 2-3 кг затова питам
:shock: :shock: :shock: :? :roll:
чудното е, че се занимаваш с глупости.на 13 не ти трябват някакви особенни диети.просто ти трябва по-висока двигателна активност(тичай, карай колело или върти на велоргометър) и внимавай какво ядеш.прави си и лицеви опори, коремни преси, виси по лостовете и излишното ще изчезне
ясну...thx for the advice :wink: еми аз от около 2 седмици въртя,оба4е няма кой знае какви резултати...като се има пред вид 4е правя 3 серии по 100-150 калорий...абе 6те продалжавам в съ6тия дух а пък все някога тряаа да се сваля...или пък може да увели4а серийте :?
23.12.06
18:16
[quote author=“daka13”]ясну...thx for the advice :wink: еми аз от около 2 седмици въртя,оба4е няма кой знае какви резултати...като се има пред вид 4е правя 3 серии по 100-150 калорий...абе 6те продалжавам в съ6тия дух а пък все някога тряаа да се сваля...или пък може да увели4а серийте :?
Ае недей на 3 серий.
Върти там 30-40 минути.
Щото доколкото знам почват да се горят мазнини след приблизително 10 минути въртене на велоергометъра а 100 калорий аз ги правя за около 10 минути максимум.
И аз така знам...то и аз ги прая 150 за около 10 мин....ми на4и 6те увели4а времето,не серийте... :?
върти между 30 - 45 мин. без прекъсване.не е необходимо максимално натоварване, високия пулс е важен и той се постига с високо темпо
[quote author=“daka13”]еми аз горе долу имам толкова да свалям 6тото сам на 13 а тежа 43 кг и искам да стана около 40.И талията ми е 65 см а аз искам да стане около 60,а си мисля 4е за тая работа тряаа да сваля около 2-3 кг затова питам
А колко си висок ?
Петко К - оправен цитат
[quote author=“daka13”]mi kinta i 60,6to?
Е кво се излагаш на 1.60 43 кила са даже малко...
mi mislq si 4e 65 sm korem na 1.60 e mnogo….. :roll:
Петко К - аз пък мисля, че е време да почнеш да пишеш на кирилица!
[quote author=“daka13”]mi mislq si 4e 65 sm korem na 1.60 e mnogo….. :roll:
Хахах ти какво си мислиш ?
Колкото си висок -100 толкова трябва да ти е корема ?
Няма такива филми :lol:
Вземи се в ръце 43 кила на 1.60 са супер малко и 65 талия също !
mi…dano da e taka…6toto si misleh 4e -100 trqaa da e…
btw kak moga da ka4a jpg ili jpeg kartinka vav foruma
edit:da ne bi da e s copy i paste,i sry za latinicata
[quote author=“daka13”]mi…dano da e taka…6toto si misleh 4e -100 trqaa da e…
btw kak moga da ka4a jpg ili jpeg kartinka vav foruma
edit:da ne bi da e s copy i paste,i sry za latinicata
Еми значи използвай този сайт www.imageshack.us там я качваш от компа в нета(натискаш Browse и даваш Open на самата картинка) след което даваш Host it и после ти се появяват много линкове към картинката copy paste един от тях в форума и готово !
26.12.06
20:52
[quote author=“daka13”]Зна4и наблизо до нас(в бургас живея)няма фитнес зала.За сметка на това имам велоаргометър в нас.Та,доколкото сам 4ел в други постоже с него и с подходя6т хранителен режим мога да сваля вси4ки мазнини по вси4ки 4асти на тялото ми,въпроса ми е дали 6те остане кожа след като ги сваля :roll:
Петко К - пиши по - грамотно и не замествай букви с цифри.
Ти луд ли си? При толкова малко кг на 13 години и да сваляш искаш. Я не се занимавай с глупости, ами почваи да се храниш свястно, толкова малък ли искаш да си останеш за цял живот?! :roll: :roll: :roll: :roll:
26.12.06
21:57
[quote author=“daka13”]мерси за инфото....аз ина4е си ограни4авам мазнините и въглехидратите и сам се захванал да вартя...надяаам се 4е до 2-3 месеца 6те смакна кам 2-3 кила
Приятел ако за 2-3 месеца свалиш 3 килограма значи не е както трябва! :wink: Ако си старателен и със воля ще постигнеш много по-големи резултати.
мерси за инсормацията на всички :P
btw Петко К извинявай за латиницата,оба4е flex type-а ми се повреди нещо...а колкото до заместванията-свикнал съм от GSM-ите ще се опитам да се отуча :oops:
и за да не правя нова тема ще задам тука още 2 въпросчета:
1.Вярно ли е, че от микровълновата фурна се хваща рак на белия дроб,или само ми мътят главата с глупости? :roll:
2.Всички типове L-карнетин ли действат за по 3-4 седмици :?:
Петко К - освен кирилицата, гледай да не пускаш поредни постове, имаш бутон Edit.