27.12.06
19:43
Значи искам да започна хранителен режим ,прочетох доста от статиите по въпроса ,мисля да започна НВД но ми трябва примерна диета защото немога да си съставя сам .Тежа 76 кг. висок сам 178 на 26 год. съм ,ходя на плуване 3 пъти седмично (Понеделник,Сряда,Петък) и три пъти ходя на фитнес /всеки път правя тичане на пътечка 30 мин в края на тренировката / (Вторник,Четвъртък,Събота).Целта ми е предимно да сваля излишните мазнини около корема .Приемам всякакви съвети и предложения защото сам НЕКОМПЕТЕНТЕН :oops: :oops: Благодаря предварително
http://spidersport.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=b9799ce0a57b8bdf1841a78f3f158368
Мерси за линка , но не сам способен сам да си изградя диета и за това моля ако някой може да ми направи ще сам много благодарен :))))
Ако искаш и ние вместо теб да свалим излишните килограми?
Ползвай търсачката - ключовата дума е НВД, има десетки хранителни режима, които са обстойно критикувани.Сядай, чети, мисли и напиши, тогава ще критикуваме.
28.12.06
09:25
Седни и се опитай поне, после я публикувай тук и който може ще ти помогне.
Вместо да “правиш диета” по-добре разучи от какво имаш нужда - колко калории, какви храни, кога, как да ги съчетаваш и т.н. Храненето по график ще ти писне още на третия ден. Търси и чети за ВМ-НВД, питай, ако нещо не е ясно, прави си ПРИМЕРНИ диети, изчислявай калории и грамажи, но ще видиш, че най-добре е да се адаптираш към определен тип хранене, отколкото да изпълняваш някакъв точно определен план.