Мазнините в тялото.

28.12.06
18:50

Как мога да изчисля процента мазнини в тялото си?
(Ясно ми е че сега поне 5 човека ще кажат потърси из форума... като търся в търсачката и като ми излязат 500 страници ... направо се отказвам преглеждам до 15та и се отказвам.) :roll:

FI

28.12.06
19:14

[quote author=“Lubo0”]Как мога да изчисля процента мазнини в тялото си?
(Ясно ми е че сега поне 5 човека ще кажат потърси из форума... като търся в търсачката и като ми излязат 500 страници ... направо се отказвам преглеждам до 15та и се отказвам.) :roll:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19767&highlight=%EF%F0%EE%F6%E5%ED%F2+%EC%E0%E7%ED%E8%ED%E8

_Z

28.12.06
20:26

В нета има много калкулатори, където се дават мерките на китки, глезени, талии и ръст и кг и други такива и ги пресмята.

28.12.06
20:55

Има и стари теми тук, разрови се

28.12.06
22:51

Е то нали има някакъв апарат, който ти ги измерва и бил най-точният. Ако някой ми каже къде мога да си направя такова изследване във Варна ще съм му благодарен. :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1