Нещо ненормално стана днес ?

28.12.06
23:34

От началото на зимната ваканция (22ри декември) съм спрял фитнес и съотвтно другите тренировки. Качих 3 кила (целта ми е да кача сега рез зимата) и ям както си трябва и успях да кача 3 кила. Оня ден ходих на фитнес и правих кръгова тренировка (лека, ненатоварваща УЖ) и след фитнеса бях като размазан с влак. Не можех да мръдна повече цял ден и се наспах като.. :) Чувствах се супер на следващия ден. Днеска ходих пак и правих рамо и корем и малко на велоергометарът 15 минути. След велоергометарът ми стана лошо, ушите започнаха да ми пищят и зрението м исе влоши. Лятото ми се случи нещо подобно и хапнах сладко и се оправих. Веднага отидох до най близкия магазин от фитнеса и си взех едни бисквити и хапнах 1-2 и се оправих. Сега идва въпроса - не може да от ниска кръвна захар, защото без сладко не мога да живея и си хапвам по 1-2 вафли на ден. Не бях хапвал преди фитнеса нищо и си мисля, че може да е от това, но доста пъти не съм ял преди фитнес и съм бягал по време на тренировката (20-25 мин и то ускорено) и нищо ми е нямало, а днеска просто не можах да се позная. Другото ми обяснение е, че не съм натоварвал тялото от доста време така и може да е от това. Кажете си мнението ?

Edit : Споменах, че съм качил 3 кила - след тези тренировки ги свалих веднага. Сега съм си пак на същите килограми => все едно нищо не съм правил.

29.12.06
10:10

Може да си свалил кръвното. Така си мисля щом като се оправяш, като хапнеш нещо сладко. Провери си кръвното в такива случаи!

29.12.06
12:36

най-вероятно ти е паднало кръвното - случва се.
много ми е интересно как стават тези номера с килограмите - качваш 3 кила за седмица :shock:  и после сваляш 3 за ден :shock:  :shock:

29.12.06
12:53

Не е трудно, при мен е също така - предполагам, че повечето е вода и т.н. :)

29.12.06
13:29

[quote author=“FRANKO1”]най-вероятно ти е паднало кръвното - случва се.
много ми е интересно как стават тези номера с килограмите - качваш 3 кила за седмица :shock:  и после сваляш 3 за ден :shock:  :shock:

Ами аз на ден пия по 4-5 литра вода и ходя през 1 час до WC. А си ям нормално и явно наистина повечето е вода и след фитнес, когато съм изгорил и захарта в организма и мазнини + водата се смъква :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1