29.12.06
01:04
Здравейте.
Имам няколко по-специфични въпроа относно консумирането на протеини.
Препоръчителни ли са за по-възрастни хора (между 40 и 50 год), като приемането да е веднъж на ден - сутрин, като целта в случая е да се изгради едно по-здравословно хранене ?
При липса на движение, има ли вероятност от покачване на маса, въпреки не толкова честата употреба ?
Протеин на каква основа бихте препоръчали ?
Благодаря.
29.12.06
01:18
Не виждам проблем да се приемат от хора на тази възраст. Покачването на маса не би трябвало да е голямо, защото просто това си е добавка която дава този резултат при тренировки. Суроватъчен да е протеина.
Ако не се изразходва може да ссе покачи , но о 30 гр сутрин няма нищо да стане (всмисъл нищо лошо) .
29.12.06
09:56
Не е ли възможно храненето да се изгради наистина с някаква храна, а не точно с протеин - не че е вреден, но мисля, че конкретно за сутрешно зареждане може да се замести (ако не става дума за някакъв медицински проблем, разбира се).
Не, здравен проблем няма, просто около бързането за работа липсва време за приготовления, липса на апетит ...
Благодаря на всички за мненията.
[quote author=“oneone”]Не, здравен проблем няма, просто около бързането за работа липсва време за приготовления, липса на апетит ...
Благодаря на всички за мненията.
Ако е от липса на време, протеинчето си е най-ефикасното, спор няма :wink: Обаче, най-добре да вкараш и някакъв въглехидрат.
29.12.06
14:54
[quote author=“oneone”]Здравейте.
Имам няколко по-специфични въпроа относно консумирането на протеини.
Препоръчителни ли са за по-възрастни хора (между 40 и 50 год), като приемането да е веднъж на ден - сутрин, като целта в случая е да се изгради едно по-здравословно хранене ?
При липса на движение, има ли вероятност от покачване на маса, въпреки не толкова честата употреба ?
Протеин на каква основа бихте препоръчали ?
Благодаря.
За приемането на протеина няма възръст.Може да го пиеш спокойно .
Но маса трудно ще качиш с това минимално приемане .