30.12.06
02:23
Zdraveite iskam malko pomosht i syveti ako moje razbira se. Znachi visok sym 1.86 , teja ~69 sutrin bez izlishen bagaj ;-) , na 18 godini sym, pochnal sym sys fitnesa ot okolo 2 godini ce i povechko ama poslednata godina i polovina bqha mnogo po seriozno v smisyl che zapochnah da vyzpriemam body bildinga ne samo kato da idesh vyv fitnesa i da digash na lejankata i tova cqla sedmica…kakto i da e. Znachi metabolizma mi e mnogo byrzo poradi koeto pokachvaneto na masa mi e mnogo trudno. ot okolo 1 godina si stoq na 69-70… opitvah sys hranitelni dobavki - creatin sys vuglehidraten protein, creating i amino kiselini, creating i dekstroza i samo kreatin, surovatychen protein, qichen protein…..ama neshto qvno ne e kakto trqbva. treniram 3 dena vyv sedmicata, systavih si programa za pokachvane na masa na baza na informaciqta vyv saita vi za pokachvane na masa. qdeneto - ami da rechem che se opitvam sys sredstvata koito razpolagam da se hranq dobre - meso okolo 300-400 g na den no ne vseki den… ponqkoga preskacham, hlqb ~500 g che i poveche ne sam sigoren, zelenchuci zadyljitelno i plodove i qdki ponqkoga (fastyci). Kazaha mi che mi trqbvat mnogo vyglehidrati kato dneven priem za da moje organizma da pokrie nujdite si ot energiq… sega naskoro reshih da probvam s qica ,shtoto nqmam sredstvata da si pozvolq hranitelni dobavki (hubavi). Syotnoshenieto za qicata e slednoto - 200gr mlqko sys 3 qica (jyltyk + beltyk) sutrin i vecher do 30 min sled hranene. Predlojete neshto kajete kyde byrkam iskam da pokacha masa da stana pone 80 kg tvyrda masa vyzmojno li e tova izobshto ? (zivinqvam sy ako ima pravopisni greshki ama posta go pisha v 2 i 20 prez noshta i nemi se proverqva lqgam da spq che…pak ukasnqh ..)
Петко К - прочети правилата!