Съвет за Метан

Темата е заключена.

01.01.07
18:57

Значи. Напълно нов съм в тези неща и вообще като цяло във фитнеса (не съм се занимавал сериозно).
Та значи аз съм на 17 години. 190см. Около 75кг. Имам намерение да си взема Метан+Протеин. Та мисълта ми е дали това е одачно и за колко време горе долу ще кача килограми и ще добия някаква форма защото в момента сам се отвръщавам колко съм слаб. Също ако може някой да ми каже на какво (ако) вреди МЕТАНА.

Ако това не е удачно, ако може някой да ми каже как да започна но да има бърз ефект и без стрий.

ZO

01.01.07
19:17

[quote author=“LnG1”]Значи. Напълно нов съм в тези неща и вообще като цяло във фитнеса (не съм се занимавал сериозно).
Та значи аз съм на 17 години. 190см. Около 75кг. Имам намерение да си взема Метан+Протеин. Та мисълта ми е дали това е одачно и за колко време горе долу ще кача килограми и ще добия някаква форма защото в момента сам се отвръщавам колко съм слаб. Също ако може някой да ми каже на какво (ако) вреди МЕТАНА.

Ако това не е удачно, ако може някой да ми каже как да започна но да има бърз ефект и без стрий.

Темата ти е за www.gohard.org :wink:

01.01.07
19:25

Тук не обсъждаме стероиди ... gohard.org
...ЛОК...

MO

01.01.07
22:40

[quote author=“LnG1”]Значи. Напълно нов съм в тези неща и вообще като цяло във фитнеса (не съм се занимавал сериозно).

Защо не пробваш да се храниш ,преди да почнеш да се зобиш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1