02.01.07
07:30
здравеите искам да питам какво ми трябва да ка4вам по барзо масса.имам режим на хранене са6то и тренирам за масса но се 4удя какви добавки да взема.в момента сам на протеин ама няма ефект ка4жам но савем малко а за 5 месеца искам да ка4а поне 10кг. ако взимам заедно креатин протеин и глутамин дали 6те има добар ефект.а какжо 6те кажете за Muscle Milk дали 6те е добре? някои ползвал ли го е.и дали 6те има полза от Cell mass ако го взема.парите неса ми проблем та казваите кое 6те е наи добре няма зна4ение от цената.са6то така искам да питам кои креатин е по добар монохидрат или фосфат. 16/185/71 treniram ot 1god. i 4 mes.
Петко К - пиши по - грамотно, не замествай букви с цифри.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 16:23.
02.01.07
21:14
BULK - на MUSASHI чуден гейнер за маса :lol:
10 кг може да качиш и за 3 месеца, но поне 5 кг от тях ще са сланинка, просто така е то - нормално е да се качва около 1 - 1.5 кг чист мускул на месец без стериоди. Щом си в Америка и парите не са проблем - взимай един добър американски креатин, глутамин, декстртоза, мултивитамини и мастни киселини - това е основното. BSN Cell Mass е един от най-добрите, въпреки че тука малко са го пробвали в България, скъпичък е. Ако наистина си червясал с пари може да си вземеш и много други работи, продукти дал бог...