Съвет за отслабване!!!

02.01.07
10:23

Здравейте,бих бил адски благодарен ако ми помогнете със съвети.:)Значи става въпрос за майка ми и досега е пробвала доста диети,но нито една не и помага.Значи тя е на 45г висока е 1.68м и тежи 90кг.Вкъщи имаме велоергометър и има възможност само на него да тренира(сутрин и вечер).Молбата ми е да ми кажете някакъв хранителен режим и кога,как и по колко пъти да тренира с велоергометъра.Знам че ако потърся и прочета из сайта може би ще си отговоря на голяма част от въпросите,но просто нямам възможност да го направя:(
Благодаря ви предварително:)

CE

04.01.07
01:03

Може да пробва с Ниско-Въглехидратна диета + 3-4 пъти на седмица велоаргометър сутрин на гладно. Трябва търпение най вече поради простата причина, че метаболизма не е толкова бърз.

FZ

11.01.07
12:13

[quote author=“Tzetzo01”]Здравейте,бих бил адски благодарен ако ми помогнете със съвети.:)Значи става въпрос за майка ми и досега е пробвала доста диети,но нито една не и помага.Значи тя е на 45г висока е 1.68м и тежи 90кг.Вкъщи имаме велоергометър и има възможност само на него да тренира(сутрин и вечер).Молбата ми е да ми кажете някакъв хранителен режим и кога,как и по колко пъти да тренира с велоергометъра.Знам че ако потърся и прочета из сайта може би ще си отговоря на голяма част от въпросите,но просто нямам възможност да го направя:(
Благодаря ви предварително:)

Ами сутрин на гладно по 40 мин. може да кара велоергометър +L-СARNITINE.
Може да прочетеш и тази тема в нея са обяснени основните неща  ,които трябва се спазва за сваляне на килограми
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22039

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1