kak da otslabna efikasno

Темата е заключена.

02.01.07
23:56

iskam da otslabna,do sega ne sam pila hap4eta no mislq da probvam.dopitvam se do vas 6toto vseki mi prepora4va razli4ni ne6ta.po princip mnogo barzo otslabvam no glada e golqm.za tva sega sam re6ila da probvam s dieta i hap4eta za po golqm i po dobar efekt.prepora4vam mi nai-mnogo l-carnitin,fet barner i thermoStack,ako mojete da mi predlojite nai dobroto i nai efikasnoto moje i v kombinaciq i kakva marka i na kva cena sa gore dolu.nai vajnoto e 4e kogato gladuvam nqmam vazmojnost da sportuvam.za tva se dopitvam do vas da me neso4ine na nqkade.blagodarq predvaritelno

Петко К - Прочети правилата!
Имаш второ предупреждение. Още едно и получаваш червен картон. Малко поразгледай из форума, преди да пускаш теми. На всичките ти въпроси е отговорено. Много пъти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1