03.01.07
12:10
Къде в София мога да си намеря такава ( weighted vest и викат на англ.) виждали ли сте някъде да продават?
И мен ме интересува, но са доста скъпи - http://www.karatedepot.com/weight-vest.html
[quote author=”^MaD^”]сорри за тъпия въпрос ама тва пък за кво ти е !?!?!?
Еми ясно е , трябва му за допълнително утежнение (набирания, кофички и др.)
Не че не можеш да си качиш някой диск с въже на колана....
04.01.07
00:51
сорри за тъпия въпрос ама тва пък за кво ти е !?!?!?
Не че не можеш да си качиш някой диск с въже на колана
...именно, ама с това могат да се правят лицеви, да се тича, да се скача + това ако правиш кръгова не можеш постоянно да слагаш дискове по краката/колана и т.н. абе за по-специфична тренировка ми тряя. Както и да, мноо са скъпи верно. :)
04.01.07
23:50
[quote author=“Infernaloverkill”]
сорри за тъпия въпрос ама тва пък за кво ти е !?!?!?
Не че не можеш да си качиш някой диск с въже на колана
...именно, ама с това могат да се правят лицеви, да се тича, да се скача + това ако правиш кръгова не можеш постоянно да слагаш дискове по краката/колана и т.н. абе за по-специфична тренировка ми тряя. Както и да, мноо са скъпи верно. :)
Мене ми приличат на бронирани жилетки :lol: и ме навежда на мисълта да отидеш в някой военен магазин и да си купиш една бронирана жилетка.Има две положителни страни :lol: тежи и ако влезне във фитнеса или по улиците докато тичаш някой маняк с пистолет,може да си поне малко спокоен (ще си Bulletproof)
П.П Това е в кръга на шегата...сега да не земете да ме плеснете у бисерите :roll: :lol: :lol:
Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.06.15 06:38.