Обърках се вече!!!

03.01.07
18:14

Здравейте, от доста време чета форума и вече се убеждавам че всичко е индивидуално т.е. много зависи какво да взимаш от ежедневието. Понеже вече доста се обърках искам да попитам лично за мен нещо да ми препоръчате. Аз съм на 23, тренирам от 6 месеца по схемата за тридневно покачване на ММ, 70 кг съм и 180 височина, работя по 10 часа на ден, като работата ми е със средно физическо действие. Целта ми е добра спортна форма и то за по дълго време. Та въпроса ми е какво е добре да взимам ( безвредни разбирасе ) например протеини, аминокиселини и каква схема да използвам. Благодаря предварително.

03.01.07
20:14

[quote author=”Марек”]Здравейте, от доста време чета форума и вече се убеждавам че всичко е индивидуално т.е. много зависи какво да взимаш от ежедневието. Понеже вече доста се обърках искам да попитам лично за мен нещо да ми препоръчате. Аз съм на 23, тренирам от 6 месеца по схемата за тридневно покачване на ММ, 70 кг съм и 180 височина, работя по 10 часа на ден, като работата ми е със средно физическо действие. Целта ми е добра спортна форма и то за по дълго време. Та въпроса ми е какво е добре да взимам ( безвредни разбирасе ) например протеини, аминокиселини и каква схема да използвам. Благодаря предварително.

За начало се научи колко, кога и каква обикновена храна да ‘взимаш’ след годинка вече ще мислиш за добавките.

Може и тъпичко да ти звучи, обаче по-важно от това няма.

03.01.07
20:33

И аз тъй си мислех че е най-добре обаче исках да съм сигурен. А за храната вече е сложна работа защото съм по цял ден на работа и нямам много голям избор. Ако имаш нещо примерно може да пратиш някой линк. Мерси все пак.

03.01.07
21:57

[quote author=”Марек”]И аз тъй си мислех че е най-добре обаче исках да съм сигурен. А за храната вече е сложна работа защото съм по цял ден на работа и нямам много голям избор. Ако имаш нещо примерно може да пратиш някой линк. Мерси все пак.

Ако си добре финансово си вземи някой заместител на храна. На английски се нарича MRP или Meal Replacement. По-хубаво  истинската храна няма но MRP-то е удобно за заети хора или ученици. Отрицателно е че е скъп продукт. ДОста фирми имат предлагане. Потърси и избери тва което ти е добре като цена като можеш да се насочиш към продукти на Оптимум или Universal. За мен лично те са добри фирми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1