03.01.07
23:49
Според вас развалят ли татуировките визията на тялото.Говорим специално за разито мускулесто тяло :? Интересно ми е на състезания колко точки отнемат за татуировка ,защото съм виждал че Дориан има на едната премишница ,но това не му е попречило да спечели Олимпия няколко пъти.След като се занимавате с фитнес бихте ли си направили ,ако не сте си направили преди да се захването с него. 8)
татуировка никога не бих си направил-щото знам че ще ми омръзне след 2 секунди :lol: и после супер много ще ме е яд
04.01.07
02:02
Що да те е яд,не сме 15 век се пак...слагаш я и като ти омръзне я махаш(е няма да ти излезе много тънко ама..)
04.01.07
10:00
Всеки си решава сам дали да си направи или не. Аз лично имам от 6 години скоро ще станат 7 и си ме радва. А по въпроса дали разваля визията на тялото ами всеки сам преценява. Също е много важно направата на самата татуировка или казано по друг начин опита на правещия и материалите с които работи. Когато не са качествени материалите татуировката почва да избледнява на места и евентуално трябва да се повтаря.
head_hunter
е прав,индивидуално си е всичко някой харесват,други не :wink:
Аз лично моята си я харесвам много и в скоро време трябва да ходя да се нашаря пак,мислех още преди няколко месеца ма няма излишни пари,но за всичко си има време и на това ще му дойде :D
Някой написа,че ще му омръзне моята е на едва една година,но все ище не ми е умръзнала надявам се и да нестане :D
Въпрос на личен избор. Аз има 2 и бих си направил още... ако е гадна мацаница естествено че ще развали визията и ще бъде като петно...
04.01.07
16:43
е ако си некое животно и намажеш некоя биомеханика никак лошо няма да е!! .... има ли някой татус от тоя тип?
08.01.07
11:48
Полвината ни фитнесс има таттоо-та на някои са им избледнели и нямате на идея колко грозно седи!
Така че слушаите Хънтъра тои ги знае работите!
Когато се излага татуса на слъце трябва да се маже със висок фактор ,сън блок му викаха май :roll: За да не избледнява татуса или поне да се запази за по-дълго време тъмен.Аз лично имам няколко татуировки ,а се задават и други на фронта ,хихих :lol:
09.01.07
01:23
Не мисля, че развалят ама зависи от тялото и човека... Иначе аз в най-скоро време мисля да си сложа :)
09.01.07
08:32
Мен ма кефят хора с грамадни ръце, които имат тату около трицепса и бицепса-много ходи с големи мускули :) . Стига да е хубава и неизбледняла. Аз съм си слагал много татуйровки, но само от водните които се трият когато си поискаш и не държат повече от 10 дена :D