Татуировките в бодибилдинга

03.01.07
23:49

Според вас развалят ли татуировките визията на тялото.Говорим специално за разито мускулесто тяло  :? Интересно ми е на състезания колко точки отнемат за татуировка ,защото съм виждал че Дориан има на едната премишница ,но това не му е попречило да спечели Олимпия няколко пъти.След като се занимавате с фитнес бихте ли си направили ,ако не сте си направили преди да се захването с него. 8)

03.01.07
23:53

[quote author=”Маwashi”]Според вас развалят ли татуировките визията на тялото.Говорим специално за разито мускулесто тяло  :? Интересно ми е на състезания колко точки отнемат за татуировка ,защото съм виждал че Дориан има на едната премишница ,но това не му е попречило да спечели Олимпия няколко пъти.След като се занимавате с фитнес бихте ли си направили ,ако не сте си направили преди да се захването с него. 8)

татуировка никога не бих си направил-щото знам че ще ми омръзне след 2 секунди  :lol: и после супер много ще ме е яд

IN

04.01.07
02:02

Що да те е яд,не сме 15 век се пак...слагаш я и като ти омръзне я махаш(е няма да ти излезе много тънко ама..)

HE

04.01.07
10:00

Всеки си решава сам дали да си направи или не. Аз лично имам от 6 години скоро ще станат 7 и си ме радва. А по въпроса дали разваля визията на тялото ами всеки сам преценява. Също е много важно направата на самата татуировка или казано по друг начин опита на правещия и материалите с които работи. Когато не са качествени материалите татуировката почва да избледнява на места и евентуално трябва да се повтаря.

04.01.07
11:32

head_hunter
е прав,индивидуално си е всичко някой харесват,други не :wink:
Аз лично моята си я харесвам много и в скоро време трябва да ходя да се нашаря пак,мислех още преди няколко месеца ма няма излишни пари,но за всичко си има време и на това ще му дойде :D
Някой написа,че ще му омръзне моята е на едва една година,но все ище не ми е умръзнала надявам се и да нестане :D

04.01.07
12:53

и аз си имам и и се кефя.даже се замислям за още, но ..... по-нататък

04.01.07
13:27

Въпрос на личен избор. Аз има 2 и бих си направил още... ако е гадна мацаница естествено че ще развали визията и ще бъде като петно...

B_

04.01.07
16:43

е ако си некое животно и намажеш некоя биомеханика никак лошо няма да е!! .... има ли някой татус от тоя тип?

SL

08.01.07
11:48

Полвината ни фитнесс има таттоо-та на някои са им избледнели и нямате на идея колко грозно седи!
Така че слушаите Хънтъра тои ги знае работите!

09.01.07
00:52

Когато се излага татуса на слъце трябва да се маже със висок фактор ,сън блок му викаха май  :roll: За да не избледнява татуса или поне да се запази за по-дълго време тъмен.Аз лично имам няколко татуировки ,а се задават и други на фронта ,хихих  :lol:

ST

09.01.07
01:23

Не мисля, че развалят ама зависи от тялото и човека... Иначе аз в най-скоро време мисля да си сложа :)

09.01.07
08:32

Мен ма кефят хора с грамадни ръце, които имат тату около трицепса и бицепса-много ходи с големи мускули  :) . Стига да е хубава и неизбледняла. Аз съм си слагал много татуйровки, но само от водните които се трият когато си поискаш и не държат повече от 10 дена  :D

10.01.07
00:07

Да и на мен ми харесват хора с татуси и оформена мускулатура .Защото татус на кльощаво и космато тяло не ми вижда cool 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1