Компоти :)

04.01.07
15:24

До тук не съм прочел нищо за хранителните стойности на тези запленителни кулинарни изкушения...както и за употребата им по време на фазата на натрупване.
Пиете ли компоти? А баба ви? Как й се е отразило това и изобщо всичко, което знаете за връзката между компотите и билдинга :D

04.01.07
15:52

Има страшно много захар. Дядо ми си спомням слагаше по 3-4 големи лъжици. След тренировка с протеина върши някаква работа, през останалото време трябва да го избягваш.

04.01.07
18:24

Аз от години си ям всеки ден компот - много преди да се замисля за фитнес,качване и т.н.
Не съм забелязал да ми влияе по някакъв начин на теглото

SP

05.01.07
00:08

В моменти когато ти трябва сокче с висок ГИ е идеална. А в добавка получаваш и фруктозка(бавен карб) и витамини. :)

MO

05.01.07
00:18

[quote author=“Sportex”]В моменти когато ти трябва сокче с висок ГИ е идеална. А в добавка получаваш и фруктозка(бавен карб) и витамини. :)

Витамините не “загиваха” ли при силна топлинна обработка -по-точно известно време след топлинната обработка (1-2 години ) хич не съм наясно -осветлете ме по въпроса  :roll:
Иначе компота си е компот ,лош няма само ако не е от сини сливи :twisted:
П.С. Ама и ние започнахме една селска тема  :D по която мога да говоря с часове

FI

06.01.07
11:24

От една страна компотите са полезни защото те садържат плодове

RH

07.01.07
12:51

Ми то за това е компот бе :shock:  :shock:  :lol:

09.01.07
09:26

Ми аз рядко консумирам компоти иначе любимите ми са от череши кайсии и най-вече малиниии  :D

09.01.07
20:19

Ако са без захар що да не могат да се пият?Но пък без захар са страшно безвкусни...Така,че по-добре да се избягват,ако са със захар де.

09.01.07
21:04

[quote author=“a8n”]Ако са без захар що да не могат да се пият?Но пък без захар са страшно безвкусни...Така,че по-добре да се избягват,ако са със захар де.

Компот без захар не съм виждал, а в нашия спорт вкуса отдавна не е приоритет! Трябва да се правят жертви!

09.01.07
22:31

[quote author=“YODA”][quote author=“a8n”]Ако са без захар що да не могат да се пият?Но пък без захар са страшно безвкусни...Така,че по-добре да се избягват,ако са със захар де.

Компот без захар не съм виждал, а в нашия спорт вкуса отдавна не е приоритет! Трябва да се правят жертви!

Ами баба ми е диабетик и правехме отделна партида компоти без захар.

09.01.07
23:19

Компота без захар не е компот бе :roll:

SP

09.01.07
23:26

Чудя се дали ако вместо захар се сложи фруктоза компота ще има същия вкус? Фруктозата на прах сладка ли е колкото захарта? :roll:

10.01.07
00:06

Мммм на баба компота от ягоди Ммммммм
Вчера обърнах един компот е няма такъв кеф , от малук си го обичам това а и е за предпочитане пред кола , пепси и тнт . Освен компот и суроватка аз само вода си пия  :D .

10.01.07
11:07

[quote author=“Sportex”]Фруктозата на прах сладка ли е колкото захарта? :roll:

Дам, по-сладка е и с по-нисък гликемичен индекс

FZ

10.01.07
12:41

Стига с тея компоти бе хора.
Не са за предпочитане.

SP

10.01.07
13:30

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Sportex”]Фруктозата на прах сладка ли е колкото захарта? :roll: Дам, по-сладка е и с по-нисък гликемичен индекс

Догодина половината компоти на баба с фруктоза, пък ще видим какво ще стане. :)

10.01.07
21:46

Полезни са толкова, колкото е полезно да изядеш 1 чаша бяла захар, 2 шепи плодове и 2 чаши вода...
Плодовете са полезни сурови.. Бялата захар- никак! :D

17.01.07
23:59

Аз пия креатина с компот поради простата причина че креатина се нуждае от въглехидрати,,а и по този начин се съчетава полезното  с приятното  :wink:  много бързо се въстановявам след тренировка  8)

18.01.07
18:50

[quote author=“kyc-kyc”]Полезни са толкова, колкото е полезно да изядеш 1 чаша бяла захар, 2 шепи плодове и 2 чаши вода...
Плодовете са полезни сурови.. Бялата захар- никак! :D

Бялата захар, само след тренировка и то при режим за покачване на ММ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1