04.01.07
23:36
На скоро чух за Animal Pack-овете и ми се струват добра инвестиция.Имам следния въпрос кое е по изгодно (цена/ефект) 1 Animal или за тия пари дето ще дам за Animala да си зема 3-4 протеин-а пак на Universal.Не съм много на ясно с дейстието на пак-овете .макар че четох малко във сайта (http://www.animalpak.com).И ако се насочя към определен пак кой по точно да избера (нямам нужда чистя ,само да качвам ...може би - Animal Stak 2 или Animal M-Stak) Търсих малко из форума ,ама не намерих ясен отговор на моя въпрос и за това пускам отделна тема. Къде е по добре да си похарча парите - за анимал или няколко протейна : :roll:
Протеинът е първото нещо, за което си струва да си дадеш парите.
Анимал Пак, Стак 2 и М-Стак са комбинация от витамини/минерали и много други субстанции, популярни в хранителните добавки за бодибилдинг - коластра, алфа-липоична к-на, хром пиколинат, храносмилателни ензими, лакталбумин (същото, което го има в изобилие в суроватъчния протеин), екстракти от билки и черен дроб, хрущял от акула, протектори срещу ароматизиране, срещу интоксикация на черния дроб, трибулус и други хормонни бустери, флавони, аминокиселини, термогенни в-ва, азотни бустери (ААКГ), Л-карнитин и какво ли още не. Лощото е, че доста от тях са в твърде малки количества, за да заместят приемането им като отделна добавка, и също и това, че тарикатите от Юнивърсал правят три различни продукта, вместо един, и трите безбожно скъпи за средностатистическия българин, особено Стак-2 и М-Стак. Не че не си струва човек да ги ползва нон-стоп и трите :twisted:
Е това беше дългият отговор на въпроса ти. А краткият - протеин 8)
05.01.07
00:29
Не бих сравнявал Паковете с протеин - като се замисля, дори няма по какво да ги сравня. Пакът помага много в моето ежедневие, най-вече по отношение на възстановяване. Пия го на периоди - месец, месец и половина, после спирам за същото време. Ако искаш, пробвай една кутия, като го взимаш по време на закуска (моята практика е такава) и сам прецени, дали има ефект и дали си заслужава.
Нарочно не конкретизирам марки, въпрос на финансова възможност и лично пристрастие може би. :)
05.01.07
20:06
Еми аз затова пуснах темата ,защото само да пробвам .... 120 лева за едната проба не са малко.Просто ми беше интересно дали си струва или по добре с тия пари да си карам с претеина.Мерси се пак за отговорите ,мисля да си карам с протеина пак вече като зема да качвам големите кила да зема да го вида тоя Анимал :lol: