05.01.07
10:06
искам да кача маса в рацете и краката но качвам само по корема.искам да питам какво трябва да направа за да качвам маса и на рацете и на краката.за момента не тренирам ,викам парво да напрам маса после с тренировките.И да питам ако тренирам и ям какво ще стане по ефективно ли ше е или?А и да кажа страх ме е като тренирам да не ми сапре разтежа защото искам още да раста.на 15 години сам и сам 55 килограма.тренирам с дъмбели с 8 кила.ПОМОГНЕТЕ
05.01.07
10:51
няма да ти спре растежа не се притеснявай....Разбирасе че като тренираш за маса ще ядеш :shock: Почвай с фитнеса задане качваш само по корема и яж по често на по малки количества.Колко си висок?...че тия килца малко ми се виждат...Само с дъмбелите тръдно ще направиш нещо.Най-добре тръгвай на фитнес и спокойно няма да ти спре растежа....
доколкото разбрах, не тренираш, а само ядеш и очакваш каквото качиш да се налепи където искаш :shock: е те това няма как да стане! ако ставаше така всички щяха да са като средностатистически културисти, без да стават от дивана.номера е - яж и тренирай за да не се издува корема само
05.01.07
16:20
еми 1 и 65 сам висок.А да питам цялото тяло ли трябва да тренирам или само тези групи каде искам да оправа
05.01.07
17:38
Може да започнеш с тази програма
http://www.bb-team.org/training/000157.php
Честно така не съм се смял отдавна ! Пич ти ме размаза от смях ! Великан си да знайш !
искам да кача маса в рацете и краката но качвам само по корема.искам да питам какво трябва да направа за да качвам маса и на рацете и на краката.
отговор:искай да качваш маса в корема и ще качиш на крака и ръце. Явно при теб се разминават ръце и крака с шкембе :)
за момента не тренирам ,викам парво да напрам маса после с тренировките.
отговор: невероятен усет имаш към Физическата култура :))) А бе ти идиот ли си ??? Не ходиш ли на училище? Нямате ли часове по физ.култура?
И да питам ако тренирам и ям какво ще стане по ефективно ли ше е или?
отговор:по-кофти е . Наблегни само на манджата.
А и да кажа страх ме е като тренирам да не ми сапре разтежа защото искам още да раста.
отговор:ами доколкото разбрахме ти не тренираш. Няма за кво да се косиш :)