Сваляне с помощта на Бърнър и Л-Карнитин,съвети за топене?

05.01.07
14:35

Здравейте!!!След месец ставам на 19,висок съм 1.86 и тежа 83 килограма...Преди около 2 седмици и нещо реших да свалям килограми,бях 88 кила...Отидох в един магазин за добавки и там ми препоръчаха Фет Бърнър+Л-Карнитин(взех на BioTech и BioFit),а също така човекът ми каза,че трябва да спра тестените изделия и сладкото...Освен това естествено почнах да ходя на фитнес около 3 пъти седмично след 6 месечно прекъсване и там основно връткам на колелото и правя коремни преси...Досега съм свалил 5 килограма и ми остават таблетки за още 2 седмици...Нормален резултат ли е това?Искам и да попитам дали съм свалял мазно благодарение на тия добавки?А кои са най-ефективните методи за сваляне на мазнините на задника,където имам най-голям проблем?

Петко К - темата ти е пусната в грешен раздел. Въпросите са ти много общи. Има достатъчно информация във форума, чети първо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1