05.01.07
15:37
Здравейте !
Вероятно за по-знаещите във форума това ще е поредната скучна тема за което предварително се извинявам,но като абсолютно начинаещ само с известни познания (от прочетените статий и теми във форума) реших да попитам Вас по-опитните да ми дадете съвет и начални напътствия.
Аз съм на 17 години,висок съм 175см.,тежа 62кг,гръдната ми обиколка е 90см.(издута).Реших да започна да започна да тренирам и искам да повиша мускулната си маса(но запазвайки правилнилните пропорции за отношението ръст/тегло) и да изчистя поне част от подкожните мазнини(макар и да са малко).Но тъй като до сега съм чел само теория по въпросите реших да попитам за някакъв примерен режим на хранене който да спазвам поне 1вите 2 месеца и после евентуално да сменя с по-ефективен.Четох доста хранителни режими обаче те в повечето случаи бяха за хора по-високи от мен тоест нуждаещи се от по бързо нарастване на тяхната маса.Не искам да използвам каквито и да било добавки (не че е много лошо просто искам да опитам да си набавя всичко необходимо от природата :wink: ).До сега не съм се занимавал активно и сериозно със спорт.Конкретно бих искал да помоля за съвет относно това какъв от морето от режими да спазвам,че да е добър за мен (със сигурност всеки различен от обикноевното хранене...но все пак).Ако някой реши може да постне и някоя примерна начална програма (макар че има във форума)за 1вия месец която после ще сменя.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!