06.01.07
22:32
Препоръчайте ми протейнови блокчета моля! Интересува ме марка, качество, цена, в кои магазини могат да се намерят (само в София моля). Някой който ги е ползвал да сподели дали имат ефект и дали си струват. Знам че излиза по скъпо от протеин на прах, но това не ме притеснява. Целта е да заменя гадните протеини на прах, които са ми писнали да ги пия. По възможност да не са комбинирани с креатин. Препоръчайте най-доброто разбира се.
Най-често се срещат на NUTRIM. Около 2-2,50 са. Дори в Пикадили ги има. Ама с какво качество са.... иначе на вкус са ми ок, особено като се мъча да не ям сладко, а те са тооооолкова сладки. харесвам ги. ама 2.50 за фафла...
Ял съм само блокчета на Нутрим, не знам да ли в тях е проблема или всички блокчета са така, но едва не си счупи зъбите с тези блокчета. Имах чувството, че ям блокче втвърден цимент. Страшно твърди са.
Оптимум също имат блокчета, Юнивърсъл също май имаха.
07.01.07
15:06
Cocoa,
твърди стават, ако си ти държал в хладилник или нещо такова. Аз един път сбърках и ми стана лошо от камъка :D.
Иначе баровете на нутрим горе-долу стаат... :roll:
Това за камъка го каза diksi :D .
какви са цените на Оптимъм и Юнивърсъл? И на вкус как са?
07.01.07
20:35
[quote author=“Cocoa”]Това за камъка го каза diksi :D .
какви са цените на Оптимъм и Юнивърсъл? И на вкус как са?
Не съм ги опитвал, но са скъпички :(
09.01.07
22:20
Добре де, ама по сайтовете защо не намирам информация за тях? Само за Nutrim има, а на тях май нямам много доверие.
10.01.07
15:03
Блокчетата са супер,много ги харесвам и са с отлично качество
[quote author=“Slayer4o”]Блокчетата са супер,много ги харесвам и са с отлично качество
OФ тебе кой те пусна в тоя форум бе! С Държавен вестник трябва да ти забранят да влизаш тука!!! Къш докато не съм те анатемосал :lol:
10.01.07
16:58
OPTIMUM NUTRITION имат много добри протеинови блокчета.BG -тата са малко гадни
16.01.07
18:18
От къде ги копуваш Optimum Nutrition и за колко?
16.01.07
18:31
тези на нутрим са по скоро високо въглехидратни, качват рязко инсулина и дават енергия, не мисля че съдържанието им на протеин отговаря на указаното на опаковката.
25.01.07
16:49
Прочетете внимателно в сайта на НУтрим и тогава питайте, блокчетата са със супер качество, това че Момчил Милев мисли да пуска и той блокчета означава че почва антиреклама срещу тези на нутрим, а те просто са с неуспоримо качество опитайте ги за да се уверите!
25.01.07
17:51
От къде ги копуваш Optimum Nutrition и за колко?
От магазините за хр.добавки и фитнес залите които продават OPTIMUM NUTRITION. Цената е различна зависи какво е протеиновото блокче.