Глутамин + протеин

09.01.07
13:19

Добър ден. Купих си днес протеин Hi-fit и Глутамин, как ще ме посъветвате да ги приемам?  :) Тежа 65 килограма.

09.01.07
13:37

И двето обичайно след тренировка за възтановяване.

Няма да е зле ако прибавиш и креатин. Със тези трите ще имаш много по голям ефект,като пиеш 5 гр. креатин преди тренировка.

09.01.07
13:46

аз пих месец и нещо креатин, сега имам някъде приблизетелно останали около 40 грама...как да ги съчетая трите?  :)

09.01.07
13:50

[quote author=“vermacht”]аз пих месец и нещо креатин, сега имам някъде приблизетелно останали около 40 грама...как да ги съчетая трите?  :)

Почивка от креатина поне 2 седмици. Или ако искаш изпий ги и тези 40 грама и после прави почивката.

09.01.07
14:09

Най -добрата почивка от креатин е 1 месец. Ако имаш търпение изчакай толкова. Тези 40 грама може да си ги задържиш спокойно креатинът има годност доста време . Естествено зависи на какво място го държиш. А може така както ти каза и Louie

Глутамина се пие 30 минути след тренировка(така секрецията на хормон на растежа се повишавала с 4 пъти) по 5 грама и 5 грама преди лягане по същата причина, докато спиш се отделят доста важни хормони и глутамина подпомага за това. В почивен ден - само преди лягане 5 грама.
За протеините е изписано много.

TU

11.01.07
18:11

Аз пия глутамина 30мин преди трен и веднага след нея по 1 лъжичка. Така не е ли по-правилно

[quote author=“tuocs”]Аз пия глутамина 30мин преди трен и веднага след нея по 1 лъжичка. Така не е ли по-правилно

Не виждам смисъл много така. То няма точен начин де, но другия вариант има повече логика. Твой избор.

AS

13.01.07
12:09

Jorku RLzZzZ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1