09.01.07
17:02
Значи наште не ми дават да си взимам протеини. И аз си правя протеинов шейк като слагам 3-4 яйца малко захар и мляко. Та кажете замества ли добре хранителната добавка и дали е вредно да взимам всеки път толкова яйца.
09.01.07
17:15
Внимавай с птичия грип , салмонелата и др. пилешки болести .
Тук има доста написано по въпроса:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=166581&highlight=%F1%E0%EB%EC%EE%ED%E5%EB%E0#166581
09.01.07
17:45
На четери белтъка един жълтък .
Внимавай с птичия грип , салмонелата и др. пилешки болести .
Ако ги вари няма място за притеснение,ако ги пие сурови вече е друга бира.
09.01.07
23:23
На четери белтъка един жълтък .
А не е ли по добре на 4 белтъка 2 жълтъка а пове4ко,4ел съм 4е някои предпо4итат колкото белтъка с толкова жълтъка за закуска например.Било полезно за тестостерона и разни му там други фактори,а и тои е млад метаболизмът му сигурно Ще свирка като на някое Punto GT турбинката :lol:
Количеството мазнини и холестерол в жълтъка е нищожно малко, за да се отделят жълтъците ако не ядеш много яйца на ден. Аз лично си хапвам по 4 цели яйца почти всеки ден от доста време насам. От чисто практическа гледна точка изхвърлянето на жълтъка, където е по-голямата част от протеина в яйцето, е разхищение:)
10.01.07
15:12
Верно е освен това съдържал лецитин и доста други полезни
Хубаво е да не се консумират по повече от 3 жълтъка на ден..аз лично ти препоръчжам да добавиш и мед какво и лимон по желание
аз правех така -
4 белтъка
2-3 жълтъка(като не изхвърлям останялите а ги прибирам в хладилника- за кекс например ) :D
300мл прясно мляко
2-3 лъжици мед
1 банан
всичко това разбивам на миксер и става невероятна вкусотия :wink: