11.01.07
15:32
знчи случаят е единичен.да речем че за закуска съм яла бисквити=въглехидрати,обед-ориз с 1/2 пил.пържола=въглехидрати.И за вечеря ако има макарони с кайма-как мога да ги заменя.дайте идеи-защото според мен не е подходящо.пак може да си използвам каймата,но да е нещо без въглехидрати,ако може и по-лесно.мен ми се върти в главата гювече-яйца,гъби,кайма,изварадомати-ама как да го приготва-може ли със сурова кайма в микровълнова-даите някакви идеи.и по-бързо ако може-трябжа ми за тази вечер.
11.01.07
16:05
Първо кажи какви да ти целите? Ще сваляш ли, ще качваш ли???
Второ пилешката пържола е всичко друго, но не и въглехидрати. Т
рето - ти от сутринта си си о*кала деня, сега за вечеря искаш да свалиш ли?
Направи си некви пилешки пържоли, махни ги тея гювечета. Каймата е гадно нещо, особено в България, понеже никога не знаеш какво се спотайва вътре. :roll:
11.01.07
16:25
първо-съм 172 и тажа 42 кг и общо взето може да се каже че съм анорексичка и се боря с това,така че не мисля че трябва да спазвам кой знае какви режими,но имам мания да се храня що годе правилно.второ-бисквитите бяха Ревщ-с пълнозърнесто брашно и овесени ядки-не мисля че е голям проблем.трето-искам да кача,ако може мн мазнини.а за каймата-знам че не е мн добре-и аз не искам ама моят случай е спецялем и ме карат-аз още не съм излмислила как ще кажа на наще че не искам макарони-че знаете ли под какъв контрол съм :(:(:(:( ,но ако все пак запазя каймата,може и да ги обедя.
сега вече по-ясно ли? :) :) :) какво мислите сега за гювечето
мерси предварително за помоща!!! :) :) :)
11.01.07
16:31
[quote author=“sweety_girl”]първо-съм 172 и тажа 42 кг и общо взето може да се каже че съм анорексичка и се боря с това,така че не мисля че трябва да спазвам кой знае какви режими,но имам мания да се храня що годе правилно.второ-бисквитите бяха Ревщ-с пълнозърнесто брашно и овесени ядки-не мисля че е голям проблем.трето-искам да кача,ако може мн мазнини.а за каймата-знам че не е мн добре-и аз не искам ама моят случай е спецялем и ме карат-аз още не съм излмислила как ще кажа на наще че не искам макарони-че знаете ли под какъв контрол съм :(:(:(:( ,но ако все пак запазя каймата,може и да ги обедя.
сега вече по-ясно ли? :) :) :) какво мислите сега за гювечето
мерси предварително за помоща!!! :) :) :)
Еми общо взето от това трябваше да започнеш, щом си анорексичка си яж нормално. :)
11.01.07
16:45
е да де ама все пак ми кажете за тази рецепта-ще стане ли ако сложа в гювече 1 печен пипер,гъби,кайма-сурова(някаква насипна),лук,2 яйца,извара,може и кашкавал.главно искам да попитам дали ще стане каймата в микровълнова,и кога да сложа всяко едно нещо-наведнуж ли да ги тикна,за колко време?
11.01.07
19:52
Според мен ще стане голям буламач. :lol:
14.01.07
23:18
sweety_girl, аз пък мисля, 4е ще стане вкусно, ама 1во вземи я задуши малко тая кайма преди да я метнеш в гюведжето. освен тва, другия път като си купуваш кайма - не готова, а да смелят пар4е месо пред теб в магазина. можеш да си направиш микс между свинско и телешко примерно, мн е яко.
за микровълновата не знам - аз бих го сготвила тва в нормална фурна, щото нямам мн опит с микровълнови, там само претоплям кафе, 4ай и омлети.
вкарай пове4ко яйца в яденетата си.
ако искаш да дебелееш - ядки СУРОВИ с мед и банани ве4ер преди лягане :)
и хапвай по-рядко, за да забавиш метаболизма, ама и тренирай. из4исли си поддържащите калории и яж поне 300-400 пове4е