АМИНО ACID 3800

EL

11.01.07
20:52

купих си AMNO ACID 3800 от аптеката и на кутията ми пише- 2таблетки еднократно,
не е ли малко странно тва :shock: , аэ съм чувал, че аминото се зимат по 6-8 на ден, незнам по колко гр е таблетката, само знам че става дума эа AMNO ACID 3800 , та въпроса ми е по колко таблетки на ден да земем от тях, щото не може да са 2- тва е много малко  :(

БЛАГОДАРА ПРЕДВАРИТЕЛНО  :D

BU

11.01.07
20:55

тва на biogame нали ?
пии колкото е казано на опаковката макар е според мене са пълен буклук :)
само дет преди се прецаках с 17 лева за такова  :cry:

EL

11.01.07
21:25

ок но не са ли много малко 2,  аз мисля че аминото се земат по 8 хапа,,,,

EM

12.01.07
10:54

виж сега, може да се направи и амино, дето се пие един хап, всичко зависи от съдържанието в едно хапче.
Цифрата ти указва че в една доза, която както казваш ти е 2 хапа се съдържат 3 800 мг ак.
Нормалният прием е 3-5 гр, значи спокойно може да си пиеш по 2-3 хапа.

EL

12.01.07
14:51

ok благодарен  :D сега разбирам зашто се води амино-3800 :lol:  :)

12.01.07
22:30

[quote author=“ElEkTrIk..”]ok благодарен  :D сега разбирам зашто се води амино-3800 :lol:  :)

Тва амино е много добро!Преди година бях ги пил по 10на ден и бях много доволен,но излиза доста солено.....

EL

12.01.07
23:49

и колко качи
и в какав период от време

13.01.07
12:13

[quote author=“ElEkTrIk..”]и колко качи
и в какав период от време

Може да не ми повярвате ама това беше факт!
Значи работата беше следната:
Миналата година трябваше да ходя с моя клас на няква екскурзия за 1 седмица,а там просто нямаше начин да ям с добра храна и тъй като съм голям манияк реших да си взема една кутийка от тези аминота.Вземах по 9 на ден разделени на 3 приема и тренирах леко(в хотела имаше фитнес)и след като се прибрах направо не можах да повярвам :shock: ръката ми беше с 7мм по голяма(и тва за една седмица)!Ама както казах излиза доста скъпичко.

EL

13.01.07
18:51

ами да ти кажа чесно по добре СКЪПО и да има някякяв евфект,,нэ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1