14.01.07
01:29
Искам да ви попитам дали има ефект от тези колани които се слагат на корема за отслабване?И дали има значение на коя фирма си купувам(според мен сички са еднакви ).И нещо за начина за носене защото съм чувал че е лошо за бъбреците нещо ???? :roll: :roll: :roll:
Според мен има ефект аз лично не използвам и не съм използвал но съм виждал много хора с такива!Няма значение на коя фирма!
Остави ги тия боклуци ... екект никакъв няма да имаш
14.01.07
12:44
Няма ефект. Само ти стиска излишно корема. Локално сваляне няма общо взето.
Напротив :o Майка беше си купила лятото запарващ колан за топене на мазнини (син за 4 лева от някаква сергия) Отвътре представлява на гума която запарва (но не е точно гума) аз го използвах за 2 седмици и адски много се потех към коремната област. Не съм се мерил но бях свалил 1-2 килограма със този колан + тичане и упражнения за корем без фитнес. Едно трябва да знаеш за него ,че лятото има най-голям ефект от него...
за кво става въпрос колан тип “сауна”, електрически колан дето пуска некви токове и вибрации или спарващ колан !?
[quote author=”^MaD^”]за кво става въпрос колан тип “сауна”, електрически колан дето пуска некви токове и вибрации или спарващ колан !?
Мисля че става въпрос за спарбащ,аз не съм пробвал такъв,но във фитнеса,който хода доста хора има с такива на различни фирми(дори и на никоя фирма) и казват че са доволни.
14.01.07
22:38
[quote author=“martivr”][quote author=”^MaD^”]за кво става въпрос колан тип “сауна”, електрически колан дето пуска некви токове и вибрации или спарващ колан !?
Мисля че става въпрос за спарбащ,аз не съм пробвал такъв,но във фитнеса,който хода доста хора има с такива на различни фирми(дори и на никоя фирма) и казват че са доволни.
Да тези колани ДЕЙСТВАТ ,потиш се и губиш вода и соли ,лятото при тежко натоварване можеш да се обезводниш ,но след това като пиеш вода всичко се връща ,затова ако чакате да отслабнете с термо колани направо кюсетата да си купуват Ерва-Матин.......
06.12.10
22:55
Аз пък ходих в някакъв салон с най-различни процедури, една от които беше колан с електро импулси. Родителите ми и те го използват и казват, че са доста доволни, но съм леко скептично настроен. Как бихте препоръчали да го комбинирам с фитнес тренировките си и колко пъти на седмица?