14.01.07
12:02
Здравейте! В момента съм 130 кг. искам да сваля килограмите поне до 110 до май месец, защото тогава ми е бала. В момента съм започнал следната диета:
Сутрин - мюстли + 1 л. мед + прясно/кисело мляко
Обяд - салата(или ориз)
Слетобяд - ябълки 1/2
Вечер - пилешко
Поне 2 пъти седмично ям на обяд 3 сварени яйца и парче сирене.
Комбинирам диетата + тичане(овит със станьол) с течен л-карнетин и липозан. Искам съвети и критики какво ми липсва на диетата и какво не.. Благодаря Ви много. :wink:
Яж на дем поне по 5-6 пъти . Не яж пържено прости въглехидрати и тестени изделия. Закуската ти е добра но мюстлите ги топи във пресно мляко и вътре сложи 1 лъжица мед и си готов със закуската после преди обяда ти трябва още едно хранене(зависи кога ставаш). Обяда ти е добър ,но зависи каква е салатата става ако е картофена или от извара със кисели краставички и магданоз. Длед обяд със Ябълките може да вземеш и 1 кисело мляко 2 % ! Преди вечеря 1-2 картофа със 50 грама извара и за вечеря пилешко става . Трябва да си разпределиш храненето през 2-3 часа.
П.П Добра кокмбинация си направил и ако я спазваш добре то резултатите ще си дойдат!А доколкото за колограмите от 130 до 110 за 2-3 месеца е напълно възможно даже и повече . Тичането е добре да е поне 5 пъти седмично като Събота и Неделя почиваш .
cool`man след коментара на makarona аз няма какво да добавя но ме кефи желанието и ентусиазма ти.Успех!
Благодаря колега за милите думи. Вие във Враца сте доста напред със масата от Монтанчаните.. направо ме е страх като ида да пия кафе.. накъде и да се обърна само мутанти. :wink: Личи си, че има доста запалени хора във Враца.
[quote author=“cool`man”][quote author=“martivr”]cool`man след коментара на makarona аз няма какво да добавя но ме кефи желанието и ентусиазма ти.Успех!
Благодаря колега за милите думи. Вие във Враца сте доста напред със масата от Монтанчаните.. направо ме е страх като ида да пия кафе.. накъде и да се обърна само мутанти. :wink: Личи си, че има доста запалени хора във Враца предполагам благодарение на Цецо лека му пръст.
Има всякакви,и наистина са доста,но за жалост повечето са на интензивна химия:)
15.01.07
20:15
Здрасти,
според мен в диетата ти няма достатъчно количество протеин. Тва 1. После, след 1 месец, няма да имаш никакъв ефект от нея.
Сигурно звучи малко грубо, ама според мен е така.
Ако целта ти е бала, що да си съсипваш кефа от сега.
Закуската е ОК. Тва и другите са го казали пред мен. Обаче натакъка става кофти. Тази салата или ориз за обяд са крайно недостатъчни. И в най-лошия случай са въглехидрати, а те повярвай не ти трябват сами. Дай нещо пилещка пържолка тука 200 гр. с тая салата или ориз и обяда става 6 (според мен).
Следобед - тия ябълки не ме кефят нещо. Хапни нещо - примерно сандвич с месо (1 филийка пълнозъврнест хляб) и тогава 1 ябълка.
Вечер - пилешкото ОК, ама хапни и един малък картоф.
Преди лягане (моето любимо нещо): 100 -150 гр. извара (или 2 белтъка + 100 гр. извара).
Сега какво имаме - яка закуска, балансирани обяд и вечеря+ 1 хранене, което ще ти позволи да не изпадаш в неистов глад.
Ако не си правил преди това диета и тва ти е първата.......голям бъбрек те чака.
Според мен трябва да вкараш и 3-4 фитнес тренировки на ден.
Целта ти е по-бърз метаболизъм, а той става с 5-6 балансирани хранения на ден, няколко тренировки на седмица и кардио.
Според мен имаш Достатъчно време да свалиш килограмите си. Ама дай по-полека, защщото тялото ти веднага ще реагира, а като му спираш храната познай как ще реагира:) - по-бавен метаболизъм и съответно по-трудно сваляне.
Така, че чети и изготви един хубав хранителен режим. Постепенното сваляне му е майката. А суплементи...според мен сега не ти трябват. Като минеш 1 месец и виждаш, че ефекта си върви - вкарай някакъв суплемент (бърнър нещо). Тогава ще ти трябва, сега ако искаш запази само карнитина за преди бягане.
Сега като гледам “макарона” ти е писал също доста интересни неща и то все в тази посока.
Айде лека от мен.
УСПЕХ.