Universal Amino 2700 каква им е трайността

28.02.04
01:02

По принцип тези неща знам са с голяма трайност но напоследък като вземам от тези таблетки и имам така едно неприятно чувство (все едно съм ял нещо кофти) и то не може да се смели и се лангърка цял ден.Огледах но никъде на опаковката не пишеше

29.02.04
18:29

Е какво сега всичките сте вземали без да знаете дали им е изтекъл срока на годност ли :shock: ?Няма ли поне един който може да ми даде отговор или поне да ми каже какво е пишело на опаковката за трайността (ако има такъв надпис за разлика от мойте)

Подсъдно е това, което си купил, да няма срок на годност на кутията. По принцип срока на годност на аминокиселините е 3 години, като си с идеята, че когато я купуваш е поне на 3-4 месеца. А че миришат лошо, не се очудвай, всички са такива. Вчера си купих на МЛО аминокиселини ... вкусът е ужас .. :).

02.03.04
23:30

Пдсъдимо ама на  :(.Три години след като са отворени или без да се отварят , а по принцип има ли начин да разбера дали за заминали.Вкус нямат мириса им е на нещо вкиснало (според мен нормално все пак са вид киселини)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1