Проблемация :(

BL

15.01.07
21:41

здр.Значи в момента тежа 68кг и сам висок 173.Като килограми можеби не са много за височината ми обаче имам коремче.От една седмица ям 3 пати на ден малки количества колкото да се каже че сам ял.карам колело по 1час на ден дните когато не тренирам с тежести.Знам,че това с яденето не е правилно и затова реших да ви пиша и да помоля за савер.Сложил сам си за цел да премахна коремчето до началото на юли месец.ВЪЗМОЖНО ли е?
Мерси

16.01.07
04:38

Щом си слаб , а имаш корем , значи не се храниш правилно . Не се тъпчи , яж по-малко , но по-често . Избягвай тестяни изделия , безалкохолни , бира и тн. Карането на колело ще ускори свалянето на корема , но най-добре ще е да бягаш . Успех !  :wink:

BL

16.01.07
13:48

Мерси :wink: .Според тебе имам лу нужда от НВД :?:  :?:

16.01.07
14:06

[quote author=“Blero”]Мерси :wink: .Според тебе имам лу нужда от НВД :?:  :?:

Не, ако си решил да навлизаш в дълбините на фитнеса, сядай, чети, направи си добър хранителен план и почвай да тренираш.Качи малко мускулна маса, а с тренировките и правилното хранене може и да понамали коремчето  :wink:

BL

16.01.07
14:18

Много съм ви благодарен :wink: .И да питам кое е по добре колелото в залата или обикновеното.Аз лично предпочитам обикновеното обаче кое дава повече ефект? :?:  :?:

FZ

16.01.07
15:02

[quote author=“Blero”]Много съм ви благодарен :wink: .И да питам кое е по добре колелото в залата или обикновеното.Аз лично предпочитам обикновеното обаче кое дава повече ефект? :?:  :?:

В залата е по-добре.

FI

16.01.07
22:42

[quote author=“Blero”]Много съм ви благодарен :wink: .И да питам кое е по добре колелото в залата или обикновеното.Аз лично предпочитам обикновеното обаче кое дава повече ефект? :?:  :?:

В залата.

16.01.07
23:08

Яж не по 3 пъти а по често но по по-малко и прочети из форума пише какво да се яде(пилешко,какъв хляд и т.н.)

BL

17.01.07
16:35

Вече ям по 5 пъти в малки количества(пилешко, черен хляб не повече от три филии на ден,риба,извара,зеленчуци,по-мако плодове,ядки и кисало мляко).Старая се да пия колкото е възможно повече вода.Карам по 1ч. колело.Ако бъркам с някои от храните поправетеме. МНОГО МЕРСИ НА ВСИЧКИ!  :wink:  :wink:
П.С Всички тия храни са сухи :cry: .Може ли да ям например пилешка супа,лешта?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1