Болки в задната част на главата

20.10.04
11:50

Здравейте хора. Искам само да попитам дали на някого му се е случвало при правене на упражнения с тежести и по-точно като вдига от лежанката малко повече от колкото са му възможностите да почувства толкова силна болка и пулса си в задната част на главата че все едно сърцето ти ще излезе от там. Искам да разбера дали сте ходили на лекар за това и на какво може да се дължи. Аз със сигурност ще отида да се прегледам но искам да ви питам и вас. И най-гадното е, че като свърших тренировката си мислех, че ще ми мине. Да ама не. Отмина ми на следвашият ден ама като отидох на следващата тренировка и 30 кила да вдигна и веднага става същата работа. Ако някой има информация моля да я сподели. Благодаря предварително

20.10.04
13:34

Провери си непремвнно крьвното налягане и по-добре засега не тренирай.КОгато е високо боли точно там :cry:

01.11.04
10:55

случвало ми се е при вдигане от лег и милитъри и трябваше да направя принудителна пауза от две седмици, за да се възстановя. До колкото знам, проблемът се състои в това, че не дишаш правилно и правиш упражненията с прекалено бързо темпо. Налягането се покачва и оттам идва и рязката болка в главата.
Препоръчвам ти когато вдигаш тежко да се опитваш да спазваш някакъв ритъм, а не просто да “избуташ” лоста. Ако усетиш, че получаваш болки в главата, спирай моментално серията.
Айде,успех !

07.11.04
23:51

отивай на лекар,на мой приятел му беше станало така,дори е припадал на 140кг,мисля че най-вече се дължи на високо кръвно и на напрежението.С главата,шега не бива,отивай наи скоро на лекар.

10.11.04
21:41

и намен ми се се случвало но вече изчезна  :lol:  :lol:

11.11.04
17:59

Случи ми се точно при вдигане от лег и не отшумя с месеци. Като почнех да вдигам, пак се появяваше. На лекар не съм ходил, щото си имам лично мнение по въпроса. Като за начало почини малко (поне от лега) и после по-кротко с тежестите.
Успех! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1