Въпрос за отслабване.

MI

17.01.07
11:23

Предложете ми нещто по драстично,по силно за отслабване.Нещто от което бързо да свалям кила освен диета,карнитин и упражнения(кардио и фитнес).

MI

17.01.07
11:26

Корема ми на нищо не прилича колкото и да правя коремни преси и преси с уред не мога да махна мазнините.

17.01.07
11:35

Е това са начините просто трябва време,то неможе изведнъж.И не пиши по 2 поста 1 след друг че ще ти заключат темата,ползвай EDIT.

MI

17.01.07
11:36

Аз имам от време на вереме високо кръвно,бързо сърцебиене,висок липиден профил и незнам какво да правя.За EDIT Ok ще го запомня.

17.01.07
12:36

[quote author=“miroboev”]Аз имам от време на вереме високо кръвно,бързо сърцебиене,висок липиден профил и незнам какво да правя.За EDIT Ok ще го запомня.

Само ще ти кажа да забравиш за ТЕРМОГЕННИТЕ БЪРНЪРИ !!!
Няма магическо хапче.Всичко става бавно , а и е по-здравословно бавното отслабване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1