Черва, стомах болки..

18.01.07
11:50

Като правя тяга или гребане със щанга много започва да ме боли корема.. първо си мислех, че е апандесита защото и там ме боли..
Отидох на лекар веднага когато ме заболя и той ми каза, че не е апандесит, а всичко това е от преумора.... спрях да ходя за известно време на фитнес, но като отидох и започнах да правя гребане пак ме заболя.. на какво се дължи това.. някой друг има ли подобен проблем?

18.01.07
12:10

Аз нямам такъв проблем,но иди  си направи иследвания и да ти кажат може да е нещо сериозно(дано да не е).

18.01.07
12:25

да не е херния...

22.01.07
00:49

[quote author=“vergo”]да не е херния...

Не е херния.. (дай боже).. до колкото знам хернията боли долу в ляво..  а аз имах съмнения за апандесит .. долу в дясно.. но нито едното нито другото (thank God) но като правя гребане и тяга ме боли около пъпа все едно някаква жилка се опъва..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1