На колко години сте?

21.10.04
11:16

Здравеите!Аз съм сравнително нов във форума.Интересно ми е хора на каква възраст го посещават.Та за тва пускам тая анкета.

SI

21.10.04
16:21

малко общо си го дал това над 21
може да означава и студент и пенсионер
но все пак не си агенция за социологически проучвания

21.10.04
19:52

Предполагам  че повече млади хора се интересуват от body bilding но иначе си прав.Най-старите които идват в залата в която аз ходя са около 40-така

21.10.04
20:08

Много готина анкета си пуснал щото мога да се пиша в кюпа “над 21 години”. Иначе съм на 33 години и май съм един от най-дъртите във форума.

21.10.04
20:25

16 years old

21.10.04
20:51

[quote author=“Pars”]Много готина анкета си пуснал щото мога да се пиша в кюпа “над 21 години”. Иначе съм на 33 години и май съм един от най-дъртите във форума.

Няма лошо като си на 33 не бих казал че си дърт все пак 33 не е старческа възраст.А и има много по стари билдери.Митьо крика като имаше поу по скат беше поканил един дядка на 50 и кусур години дет беше якичък.

21.10.04
21:03

Дядка на 50 :)
леле
ае тука само келеши
тая анкета тря се смени -  под 15, 15-20, 20-25, 30 и нагоре така е по-удачно. По простата причина, че хората над 30 са малцинство във форума, иначе билдери бол... аз незнам как може някой, който тренира 1 година да ми се нарече билдер :) дигайте 2-3-4 години и тогава говорете деа.

DO

22.10.04
04:09

Gotcha , много добре го каза брат . Не може някой тиинейджър дето си е купил два броя на Мускули и Фитнес и отишал в два пъти в зала и прочел някъде че от Креатина се расте и си купил една опаковка да ми се нарече билдер . Аз лично се занимавам с този спорт от спорт от 7-8 години . Признавам че не съм бил постоянен , имах периоди когато не тренирах по 6 месеца или пък играех тенис или се клечих на лоста и успоредката , но винаги съм намирал воля да се върна . Аз лично съм на 24 и мисля че именно този спорт е за хора почти без ограничение на възрастта , защото човек може да започне и на 50 години и да направи тяло , нещо което го няма в никой друг спорт . Иначе е хубаво че има младежи , и найстина 16 години е най-готина възраст да се започне , но много от момчетата правят месец-два и спират да ходят да тренират - все пак тренировкара е 10% желание и 90% изпотяване и не всеки издържа на това . Забелязвам че повечето младежи пускат дискусии , в които си личи че са доста незапознати , мислят че едва ли не има магически упражнения или суплименти , който ще ги направят рамбовци - но  в едно съм се убедил - билдер се става с воля и постоянство . Успех на всички и повече упоритост !

22.10.04
11:31

Вие май завиждате, че някой тийнейджър, дето си е купил “2 броя мускули и фитнес и 1 опаковка креатин” може да изглежда по-добре от вас. :wink:  :)  Има хора, които постигат за 1 година отлични резултати, много по-добри и от някой “многогодишен” билдър, непостоянен и несериозен в тренировката и храненето. И още нещо, въобще не си прав, че повечето младежи си мислят, че резултатите идват бързо. Дори бих казал, че това е една много малка част. Но това си е отделна тема.

22.10.04
13:11

ае в тоя форум сме само келешите ве еииииии :))) и аз съм на 17
по-здрави и успех на всички келеши и пенсионери :)

22.10.04
15:44

24 и половина =(

седефчо, подай ми бастуна и чинету, дединото...  :D

Бах мааму и аз съм към пенсионерите  :shock:  :roll:
Все си мислех, че ще ме поотмине вълната на старостта на 20+ години  :lol:
Нема категории 1-3, 3-6, 6-10 год. и т.н.  :lol:

22.10.04
22:42

Dontoni e много прав.Познавам доста хора на 15-17 години които ходят на зала няколко месеца и после спрат щот са станали достатъчно големи “гъзари” та да може в дискотеката да привличат внимание.Според мен така не става.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1