05.02.07
13:47
[quote author=“capos”]За мен www.classicbodybuilders.com е истинския, неопорочен бодибилдинг.
Айде нали не трябва да пускаме снимки, но за мен това е добре построено тяло.
Съгласен съм, че “старата школа” изглеждат в пъти по-добре от днешните Хапо, Зобчо и Спринцовко.
Но само да ти кажа, ако случайно не си наясно, че зоб се взима от много, много назад във времето. Арнолд, Марнолд, Лари Скот, Бил Пърл, Франке Зане, Сержо Олива и останалите са взимали зоб.
За Стиб Рийвс някои да знае дали е бил чист?
WTF? Какъв е тоя скакалец в сайт за бодибилдъри http://www.classicbodybuilders.com/classicbodybuildereddiepadilla.html :shock:
Все пак ако прегледаш повечето има доста които изглеждат наистина добре, (не ми е известен но) Bill Pearl (Mr. California 1953, Southern California 1953, Mr. America 1953, Mr. Universe 1953) , а до колкото съм чел стероидите се появяват към 1955г.
ПП: Вярно е голям скакалец :)
05.02.07
14:22
[quote author=“capos”]Все пак ако прегледаш повечето има доста които изглеждат наистина добре, (не ми е известен но) Bill Pearl (Mr. California 1953, Southern California 1953, Mr. America 1953, Mr. Universe 1953) , а до колкото съм чел стероидите се появяват към 1955г.
ПП: Вярно е голям скакалец :)
Май се появяват доста по-рано. Бил Пърл доколкото ми е известно сам си е признал, че е използвал АС.
05.02.07
15:34
[quote author=“cool_five”]рони колман и джей кътлър са само на хр.добавки да знаете :twisted: викторе приятелю ако си мислиш че тея животни са само на хр.добавки си много зле да знаеш :!:
бе бъ ли ги, не ма вълнуват рони и джей
човек да не попита.. да не съм са родил с отговори на всички въпроси ...
викторе взимат много химия!но сега се сещам и ми стана много смешно като гледах един от филмите на джей и той отваря шкафчето и показва и обяснява какво взима гейнър,суроватъчен протеин,фат бърнър....много смешно ми стана :wink: ама защо не отвори специалният шкаф който се крие някаде тамм.... :twisted:
05.02.07
23:35
http://zob-snimki.hit.bg/Jay2.jpg
06.02.07
00:24
http://zob-snimki.hit.bg/Jay2.jpg
Декстроза може би? :lol: :wink:
06.02.07
09:07
Яко стероиди, инсулини, хормони.... ама 100% инсулин има щото жена му е диабетичка.
06.02.07
09:20
абе тва са антибиотици бе ..... :lol: :lol: :lol: :lol: вижте го кво е хилаво момчето .. болен требе да е ... я грип я нещо друго :lol: :lol:
06.02.07
12:02
[quote author=“BuKTop”][quote author=“cool_five”]рони колман и джей кътлър са само на хр.добавки да знаете :twisted: викторе приятелю ако си мислиш че тея животни са само на хр.добавки си много зле да знаеш :!:
бе бъ ли ги, не ма вълнуват рони и джей
човек да не попита.. да не съм са родил с отговори на всички въпроси ...
Викторчо ти ма разби с тва изказване да знаеш Рони и Джей на хр.добавки хахахахахаха
:P Още има млади и заблудени дето си мислят че профитата са натурални хахахаха :P
Аре наздраве мойто момче , след още някоя година може да влезнеш в час. :wink:
06.02.07
13:56
[quote author=“BIG PICHAGA”] Викторчо ти ма разби с тва изказване да знаеш Рони и Джей на хр.добавки хахахахахаха
:P Още има млади и заблудени дето си мислят че профитата са натурални хахахаха :P
То и аматьори няма натурални, ако става въпрос и на републиканското няма такъв в 5-цата.
06.02.07
17:48
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“BIG PICHAGA”] Викторчо ти ма разби с тва изказване да знаеш Рони и Джей на хр.добавки хахахахахаха
То и аматьори няма натурални, ако става въпрос и на републиканското няма такъв в 5-цата.
За съжаление е точно така. Уж натурални а? Въздух натурални.
06.02.07
18:18
[quote author=“BIG PICHAGA”]
Викторчо ти ма разби с тва изказване да знаеш Рони и Джей на хр.добавки хахахахахаха
просто питах дали зобят :)
и кат каза “след още някоя година може да влезнеш в час” сега се “образовам” на тема фитнес здраве и т.н. ;)
и вярно съм бил наивен да си помисла че са на добавки :lol:
Абе бая народ зоби верно си е но има и такива които не зобят и изглеждат доста добре(лично познавам такива) - естествено не са профита :-) , при тях просто нема начин