Гадни гърди

18.01.07
21:14

Тренирам от година сериозно, но виждам че нещо в гърдите не е в ред. Натрупах много маса за тази година , но гърдите ми изглеждат все едно са женски - мисла че ако зърното се измести по-надолу (а не в центъра , както е сега) ще се оправят. Правя щанга от лег , полугег , обратен наклон , кофички и флайс, но нящо резултатът не е както трябва.
Кажете някъкво опражнение да свала зърното по-надолу и да отсеча долната част на гърдата

18.01.07
21:17

Еми брат аз знам(не твърдя че е 100%-ва истина това което са ми кавали) че долната част на гърдите се отсича със кофички и обратен наклон,това което и ти правиш,и при мен явно има резултат.

19.01.07
00:13

[quote author=“shtanga”]Правя щанга от лег , полугег , обратен наклон , кофички и флайс

Всичките тия упражнения ако ги правиш в една тренировка е прекалено много.А това че гърдите са ти като женски съм чел че е от липса на полулег или пренепрегването му.

19.01.07
00:26

прави полулега като първо упражнение

happy666

19.01.07
10:46

абе като е студено и си настръхнал и ти се опъне кожата не ти ли се оправят..  :?:  питам щото съм виждал такъв проблем

19.01.07
20:03

Мисля, че това, за което говориш, е една от често срещаните грешки при трениране на гърди. Ето ти един цитат от статия, която наскоро преведох и всеки момент ще бъде пусната на сайта:

Трениране на гърди
Най-честата грешка тук е правенето на твърде много изтласквания от лег, пренебрегвайки горната част на гръдната област. При повечето хора долните гръдни мускули се развиват лесно, особено при наблягане върху изтласкване от лег. Но ако се прави само това, започва да се наблюдава дисбаланс между двете части на гърдите, с видима липса на плътност в горната част.
Можете да правите упражнения на лежанката, но се уверете, че включвате достатъчно упражнения за горните гръдни мускули. Такива са изтласкването и флайсът от полулег. Изтласкването към врат е също чудесен начин да се наблегне върху горната част на гърдите.

21.01.07
13:33

Прави по-малко упражнения.По 1 за всяка част като започваш със горната,и накрая прави флайс на хоризонтална лежанка.

FIREBLADE

21.01.07
21:52

пробвай суперсерии-полулег+кофи; лег+флай/кросовър

22.01.07
10:54

Прочети тази статия. http://www.powerbody.hit.bg/gyrdi.html
Мисля че има доста полезни неща в нея. Някои от правилата сякаш бяха писани точно за мен :)

22.01.07
11:38

[quote author=“itafraji”]Прочети тази статия. http://www.powerbody.hit.bg/gyrdi.html
Мисля че има доста полезни неща в нея. Някои от правилата сякаш бяха писани точно за мен :)

Не ме кефи  :?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1